Giriş Kayıt
David Tudela

David Tudela


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

David Tudela, kameraman, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: David Tudela Calavera | David Tudela Talavera
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.7 127
2001 Dram Kameraman 6.2 156
2001 Komedi Kameraman 6.9 330
2000 Kameraman 6.3 472

İkinci Ten
1999 Dram Kameraman 6.5 1,340
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,466) The Foreigner (6,062) Stronger (5,689) Flatliners (4,336) Dunkirk (3,399) Beyond Skyline (2,721) American Made (2,267) Kingsman: The Golden Circle (1,967) It (1,825) Loving Vincent (1,800)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017