Giriş Kayıt
Hwan-kyung Lee

Hwan-kyung Lee


Senarist, Yönetmen

Hwan-kyung Lee, senarist, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Yönetmen    

7. Koğuştaki Mucize
2013 Komedi Senarist
Yönetmen
8.2 7,857
2012 Tarihi Senarist 8.4 11

Şampiyon
2011 Dram Yönetmen 7.0 93

Şekerpare
2006 Dram Senarist
Yönetmen
6.8 163

He Was Cool
2004 Komedi Senarist
Yönetmen
   
2002 Aksiyon Senarist 4.7 56
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,361) Vikings (3,494) Stargate Origins (3,366) Black Mirror (2,892) Star Trek: Discovery (1,518) Supernatural (1,494) American Crime Story (1,467) The X Files (1,387) McMafia (1,335) Altered Carbon (1,277)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018