Giriş Kayıt
Sang-hun Jeong

Sang-hun Jeong


Oyuncu

Sang-hun Jeong, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 6.8 64
2016 Komedi Oyuncu 7.5 79
2015 Dram Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2006 Oyuncu    
2004 Oyuncu    
2003 Romantik Komedi Oyuncu    

Öldürücü Darbeler
2001 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,971
Dizi Altyazıları
Iron Fist (5,663) The Flash (5,529) Black Sails (5,045) Into the Badlands (3,759) The Originals (2,838) Legion (2,763) Vikings (2,702) Arrow (2,192) The 100 (2,084) Game of Thrones (1,975)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017