Giriş Kayıt
Sang-hun Jeong

Sang-hun Jeong


Oyuncu

Sang-hun Jeong, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kadınlık Onuru
2017 Oyuncu 9.0 7
2016 Biyografi Oyuncu 6.8 64
2016 Komedi Oyuncu 7.5 79
2015 Dram Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2006 Oyuncu    
2004 Oyuncu    
2003 Romantik Komedi Oyuncu    

Öldürücü Darbeler
2001 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,971
Film Altyazıları
Baywatch (15,716) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,299) Dangal (2,541) 6 Days (2,514) Dunkirk (2,347) Lady Macbeth (2,342) Security (1,917) King Arthur: Legend of the Sword (1,418) Wakefield (1,362) Alien: Covenant (1,093)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (129,155) The Defenders (5,699) Rick and Morty (4,245) The Strain (2,920) Suits (2,100) The Sinner (1,651) Mr. Mercedes (1,477) Fargo (1,271) Breaking Bad (1,107) Preacher (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017