Giriş Kayıt
Semiha Berksoy

Semiha Berksoy


Oyuncu

Semiha Berksoy, Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Karanlik sular (1995) yapımıyla biliniyor.15 Ağustos 2004 tarihinde (34 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 15 Ağustos 2004
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Korku Oyuncu 6.0 144
1991 Oyuncu 6.2 23
1956 Dram Oyuncu    
1933 Müzikal Oyuncu    
1931 Müzikal Oyuncu 8.5 12
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017