Giriş Kayıt
Semiha Berksoy

Semiha Berksoy


Oyuncu

Semiha Berksoy, Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Karanlik sular (1995) yapımıyla biliniyor.15 Ağustos 2004 tarihinde (34 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 15 Ağustos 2004
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Korku Oyuncu 6.0 147
1991 Oyuncu 6.2 23
1956 Dram Oyuncu    
1933 Müzikal Oyuncu    
1931 Müzikal Oyuncu 8.5 12
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (9,002) Assassin's Creed (8,669) Doctor Strange (4,927) Allied (4,179) Moana (2,888) Forushande (2,606) Arrival (2,582) Split (2,424) Lion (2,098) Passengers (2,011)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,525) The Flash (5,600) Vikings (4,081) Supernatural (3,177) Blindspot (2,778) Suits (2,450) Sherlock (2,367) Black Sails (1,898) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,885) The Big Bang Theory (1,870)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017