Giriş Kayıt
Allu Arjun

Allu Arjun (34)


Oyuncu, Müzisyen

Allu Arjun, 08 Nisan 1983 Chennai, Hindistan doğumlu oyuncu, müzisyen. Race Gurram (2014), Arya 2 (2009), Yevadu (2014), Vedam (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Nisan 1983
Doğum Yeri: Chennai, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Bunny Arjun | Stylish Action Hero Allu Arjun | Mas
Takma İsmi: Bunny
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 33 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,659
2015 32 Aksiyon Oyuncu 7.0 185
2015 32 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,130
2014 31 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,247
2014 31 Aksiyon Oyuncu 5.0 4,655
2013 30 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,429
2012 29 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,766
2011 28 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,049
2010 27 Dram Müzik
Oyuncu
8.2 2,802
2010 27 Aksiyon Oyuncu 3.6 578
2009 26 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,564
2008 25 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,514
2007 24 Aksiyon Oyuncu 6.1 866
2006 23 Komedi Oyuncu 7.1 1,703
2005 22 Dram Oyuncu 5.8 549
2004 21 Oyuncu 7.9 2,303
2003 20 Dram Oyuncu 4.8 299
1985 2 Dram Oyuncu 7.2 162
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017