Giriş Kayıt
Dave Preston

Dave Preston (42)


Sanat Bölümü, Kameraman, Yapım Tasarımcısı

Dave Preston, 28 Ekim 1975 Wyandotte, Michigan, ABD doğumlu sanat bölümü, kameraman, yapım tasarımcısı. The Last Ship (2014), Enlisted (2014), Saving Grace (2007), The Curse of the Komodo (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ekim 1975
Doğum Yeri: Wyandotte, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: David Preston
Takma İsmi: Propdaddy
Burcu: Akrep
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja Kaplumbağalar
2014 39 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 181,945
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 45,016

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 39 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 561,426
2014 Komedi Sanat Bölümü 7.0 4,532
2012 37 Kısa Metraj Çeşitli 8.0 19
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.7 3,812

Kazanma Sanatı
2011 36 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 302,939
2011 Suç Sanat Bölümü 7.1 12,816
2010 35 Dram Sanat Bölümü 6.1 25
2009 34 Aile Sanat Bölümü 2.8 417
2009 34 Korku Sanat Bölümü 2.6 674
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.7 120,705
2008 33 Komedi Sanat Bölümü 3.8 9,675
2008 33 Dram Sanat Bölümü 4.6 325
2007 32 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 577
2007 Dram Sanat Bölümü 7.6 4,013
2006 31 Korku Sanat Bölümü 4.8 469
2006 31 Komedi Yapım Tasarımcısı
Sanat Bölümü
4.4 253
2006 31 Kısa Metraj Sanat Bölümü 7.9 67

Kızlar Takımı
2006 31 Komedi Taşıma Bölümü 4.2 1,020

Zombi Mezarlığı
2005 30 Korku Sanat Bölümü 4.0 4,818
2005 30 Komedi Sanat Bölümü 7.1 790

Vahşi Şeyler 2
2004 Suç Sanat Bölümü 4.5 5,824
2004 29 Komedi Sanat Yönetmeni 3.3 631
2004 29 Korku Sanat Bölümü 2.8 1,237
2003 28 Gerilim Sanat Bölümü 4.2 511

Kayıp Hazine
2003 28 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 444
2002 27 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 92

Ölümcül Güzellik
2001 26 Suç Kameraman    
2001 26 Aksiyon Kameraman    
2001 26 Dram Kameraman 3.2 484
2001 26 Aksiyon Kameraman 3.1 353

Bitmeyen Tutku
2000 25 Dram Çeşitli 5.3 598
1998 23 Gizem Sanat Bölümü 5.6 227
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017