Giriş Kayıt
David C. Robinson

David C. Robinson


Yapımcı, Oyuncu

David C. Robinson, yapımcı, oyuncu. Amerikan Haydutları (2001), Dominion: Prequel to the Exorcist (2005), The In Crowd (2000), Budala Dedektif 3 (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David Robinson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yapımcı 5.8 15,067
2016 Dram Yapımcı 8.2 19,557
2012 Dram Yapımcı 4.6 986

Korku Evi
2011 Dram Yapımcı 6.0 56,412
2011 Korku Yapımcı    

Budala Dedektif 3
2009 Aksiyon Yapımcı 2.0 4,065
2007 Komedi Yapımcı 6.3 41,087

Georgia Yasası
2007 Komedi Yapımcı 5.9 22,028

Kirli Sırlar
2006 Dram Yapımcı 6.7 91,581

Yılın Başkanı
2006 Komedi Yapımcı 6.2 28,308

Kirli Para
2005 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.2 38,832
2005 Dram Yapımcı 5.3 8,157
2004 Korku Yapımcı 5.1 30,070
2004 Korku Yapımcı 5.7 1,421

Orada Olacağım
2003 Komedi Yapımcı 6.6 1,317
2002 Komedi Yapımcı 4.5 5,327

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Yapımcı 6.0 12,779
2000 Dram Yapımcı 4.6 3,693

Gizli Deney
1999 Aksiyon Yapımcı 5.2 8,414
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,135) The Terror (3,260) The Flash (2,594) Legion (2,564) The Crossing (2,133) Vikings (1,313) Supernatural (1,269) The Expanse (1,110) The Big Bang Theory (1,067) Fear the Walking Dead (982)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018