Giriş Kayıt
David C. Robinson

David C. Robinson


Yapımcı, Oyuncu

David C. Robinson, yapımcı, oyuncu. Amerikan Haydutları (2001), Dominion: Prequel to the Exorcist (2005), All Eyez on Me (2017), The In Crowd (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David Robinson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yapımcı 6.0 6,001
2016 Korku Yapımcı 8.2 14,918
2012 Dram Yapımcı 4.6 986

Korku Evi
2011 Dram Yapımcı 6.0 54,249
2011 Korku Yapımcı    

Budala Dedektif 3
2009 Aksiyon Yapımcı    
2007 Komedi Yapımcı 6.3 39,953

Georgia Yasası
2007 Komedi Yapımcı 5.9 21,359

Kirli Sırlar
2006 Dram Yapımcı 6.7 89,901

Yılın Başkanı
2006 Komedi Yapımcı 6.2 28,308

Kirli Para
2005 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.2 37,737
2005 Dram Yapımcı 5.3 8,157
2004 Korku Yapımcı 5.1 29,141
2004 Korku Yapımcı 5.7 1,421
2003 Komedi Yapımcı 6.6 1,279
2002 Komedi Yapımcı 4.5 5,327

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Yapımcı 6.0 12,388
2000 Dram Yapımcı 4.6 3,693

Gizli Deney
1999 Aksiyon Yapımcı 5.2 8,414
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017