Giriş Kayıt
David C. Robinson

David C. Robinson


Yapımcı, Oyuncu

David C. Robinson, yapımcı, oyuncu. Amerikan Haydutları (2001), Dominion: Prequel to the Exorcist (2005), The In Crowd (2000), Korku Evi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David Robinson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yapımcı    
2016 Korku Yapımcı 8.3 12,124
2012 Dram Yapımcı 4.6 986

Korku Evi
2011 Dram Yapımcı 6.0 47,809
2011 Korku Yapımcı    

Budala Dedektif 3
2009 Aksiyon Yapımcı    
2007 Komedi Yapımcı 6.3 38,692

Georgia Yasası
2007 Komedi Yapımcı 5.9 20,891

Kirli Sırlar
2006 Dram Yapımcı 6.7 88,387

Yılın Başkanı
2006 Komedi Yapımcı 6.2 28,308

Kirli Para
2005 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.2 37,194
2005 Dram Yapımcı 5.3 8,157
2004 Korku Yapımcı 5.1 29,141
2004 Korku Yapımcı 5.7 1,421
2003 Komedi Yapımcı 6.6 1,279
2002 Komedi Yapımcı 4.5 5,327

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Yapımcı 6.0 12,145
2000 Dram Yapımcı 4.6 3,693

Gizli Deney
1999 Aksiyon Yapımcı 5.2 8,414
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017