Giriş Kayıt
Nana Aslanoglu

Nana Aslanoglu


Oyuncu, Yapımcı

Nana Aslanoglu, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1955 Fantastik Oyuncu
Yapımcı
   
1952 Macera Oyuncu 6.9 45
1952 Komedi Oyuncu 6.5 14
1952 Macera Oyuncu    
1951 Müzikal Oyuncu 6.6 8
1951 Dram Oyuncu 5.3 18
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,327) Stronger (5,603) The Foreigner (5,568) Flatliners (4,173) Dunkirk (3,304) Beyond Skyline (2,578) American Made (2,198) Kingsman: The Golden Circle (1,898) Loving Vincent (1,769) It (1,746)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017