Giriş Kayıt
Nana Aslanoglu

Nana Aslanoglu


Oyuncu, Yapımcı

Nana Aslanoglu, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1955 Fantastik Oyuncu
Yapımcı
   
1953 Komedi Oyuncu 6.7 15
1952 Macera Oyuncu 6.9 46
1952 Macera Oyuncu    
1951 Müzikal Oyuncu 6.6 8
1951 Dram Oyuncu 5.3 18
Film Altyazıları
Black Panther (2,702) Cargo (2,359) Red Sparrow (2,162) Game Night (1,578) True Crimes (1,326) Deadpool (1,163) Avengers: Infinity War (889) Annihilation (838) L'insulte (833) Den of Thieves (825)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,250) Supernatural (6,296) La casa de papel (4,142) Gotham (3,089) Arrow (3,076) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,025) The 100 (2,993) 13 Reasons Why (2,843) The Flash (2,342) Lucifer (1,865)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018