Giriş Kayıt
Sarita Christensen

Sarita Christensen


Yapımcı

Sarita Christensen, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cesur Tavşanın Sihirli Macerası
2014 Animasyon Yapımcı 6.0 436
2011 Animasyon Yapımcı 5.6 357
2009 Animasyon Yapımcı 6.3 130
2008 Belgesel Yapımcı 6.6 135

Kayıp Sırlar Adası
2007 Aksiyon Yapımcı 5.7 1,468
2007 Dram Yapımcı 5.9 386
2006 Animasyon Yapımcı 6.8 2,484
2005 Komedi Yapımcı 7.2 134
2001 Komedi Çeşitli 5.9 1,037
2001 Dram Çeşitli 6.8 830

Yeni Başlayanlar İçin İtalyanca
2000 Komedi Çeşitli 7.1 11,481

Bank
2000 Dram Çeşitli 7.6 3,239
Film Altyazıları
Kidnap (4,542) T2 Trainspotting (4,328) Beauty and the Beast (3,102) Contratiempo (1,640) The Fate of the Furious (1,592) Redivider (1,383) Dangal (1,244) The Boss Baby (1,136) The Great Wall (1,029) Get Out (893)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,394) Better Call Saul (6,366) American Gods (6,270) Lucifer (4,542) Twin Peaks (4,424) Into the Badlands (3,804) Supernatural (3,539) Gotham (3,310) 12 Monkeys (2,806) Fargo (2,759)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017