Giriş Kayıt
Frédérique Bel

Frédérique Bel (42)


Oyuncu

Frédérique Bel, 24 Mart 1975 Annecy, Haute-Savoie, Fransa doğumlu oyuncu. Aşk Sanatı (2011), L'étudiante et monsieur Henri (2015), Vilaine (2008), Safari (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Mart 1975
Doğum Yeri: Annecy, Haute-Savoie, Fransa
Burcu: Koç
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (50)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 42 Komedi Oyuncu    
2017 42 Komedi Oyuncu    

Çılgın Ziyaretçiler 3: İhtilal
2016 41 Komedi Oyuncu 4.5 1,865
2015 40 Oyuncu 6.8 797
2015 40 Komedi Oyuncu 5.4 43

Sürpriz Damatlar
2014 39 Komedi Oyuncu 7.0 28,441
2014 39 Komedi Oyuncu 5.4 244
2013 38 Komedi Oyuncu 4.6 210
2012 37 Komedi Oyuncu 5.3 2,534

Aşkın Ömrü 3 Yıldır
2011 36 Komedi Oyuncu 6.1 3,546
2011 36 Komedi Oyuncu 4.7 371

Aşk Sanatı
2011 36 Komedi Oyuncu 6.2 1,240
2010 35 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 41

Adele'nin Olağanüstü Maceraları
2010 35 Aksiyon Oyuncu 6.3 16,881

İki Dünyanın Savaşı
2010 35 Macera Oyuncu 5.5 6,123
2009 34 Gerilim Oyuncu    
2009 34 Komedi Oyuncu 6.4 543
2009 Suç Oyuncu 7.7 497
2009 34 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 10
2009 34 Macera Oyuncu 4.5 857
2009 34 Animasyon Oyuncu 7.0 1,097
2008 33 Komedi Oyuncu 5.6 756

Benim Yıldızlarım
2008 33 Komedi Oyuncu 5.7 625

Senden Başka
2007 32 Komedi Oyuncu 6.0 341
2007 32 Komedi Oyuncu 6.8 2,060
2007 Komedi Oyuncu 7.8 319
2006 31 Komedi Oyuncu 4.9 2,484
2006 31 Komedi Oyuncu 5.4 986

Rus Bebekler
2005 30 Komedi Oyuncu 7.0 16,797

Kayıp Nişanlı
2004 29 Dram Oyuncu 7.7 65,386
2004 Komedi Oyuncu 8.8 1,905
2003 28 Dram Oyuncu 4.9 68
2003 28 Komedi Oyuncu 5.8 501
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017