Giriş Kayıt
Nicola Conlon

Nicola Conlon


Oyuncu, Casting

Nicola Conlon, oyuncu, casting. Çocuklarım İçin (2002), I.T. (2016), (2002) 007 James Bond: Başka Bir Gün Öl (2002), (2008) Mamma Mia (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nicola Conlan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli    
2016 Suç Çeşitli 5.4 8,421

Özgürlük Dansı
2014 Dram Casting 6.7 4,137

Paris'ten Sevgilerle
2010 Aksiyon Çeşitli 6.5 100,683
2008 Komedi Çeşitli 6.4 152,726
2007 Dram Çeşitli 8.1 54,161

Aşk Kurbanları
2007 Suç Çeşitli 6.3 8,073

İhanetin Bedeli
2007 Suç Çeşitli 6.7 26,404
2006 Aksiyon Çeşitli 6.7 25,542

Matador
2005 Komedi Çeşitli 6.8 40,692

Gün Batarken
2004 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.3 39,278

Cazibe Kanunları
2004 Komedi Çeşitli 5.9 18,969

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Çeşitli 6.1 175,858

Çocuklarım İçin
2002 Dram Çeşitli 7.0 5,447
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017