Giriş Kayıt
Nicola Conlon

Nicola Conlon


Oyuncu, Casting

Nicola Conlon, oyuncu, casting. Çocuklarım İçin (2002), I.T. (2016), (2002) 007 James Bond: Başka Bir Gün Öl (2002), (2008) Mamma Mia (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nicola Conlan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İntikam
2017 Aksiyon Çeşitli 7.0 63,714
2016 Suç Çeşitli 5.4 11,825

Özgürlük Dansı
2014 Dram Casting 6.7 4,137

Paris'ten Sevgilerle
2010 Aksiyon Çeşitli 6.5 104,015
2008 Komedi Çeşitli 6.4 165,176
2007 Dram Çeşitli 8.1 58,498

Aşk Kurbanları
2007 Suç Çeşitli 6.3 8,073

İhanetin Bedeli
2007 Suç Çeşitli 6.7 27,378
2006 Aksiyon Çeşitli 6.7 26,591

Matador
2005 Komedi Çeşitli 6.8 41,515

Gün Batarken
2004 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.3 40,692

Cazibe Kanunları
2004 Komedi Çeşitli 5.9 18,969

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Çeşitli 6.1 183,960

Çocuklarım İçin
2002 Dram Çeşitli 7.0 5,749
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018