Giriş Kayıt
Nicola Conlon

Nicola Conlon


Oyuncu, Casting

Nicola Conlon, oyuncu, casting. Çocuklarım İçin (2002), I.T. (2016), (2002) 007 James Bond: Başka Bir Gün Öl (2002), (2008) Mamma Mia (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nicola Conlan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İntikam
2017 Aksiyon Çeşitli 7.2 12,682
2016 Suç Çeşitli 5.4 10,841

Özgürlük Dansı
2014 Dram Casting 6.7 4,137

Paris'ten Sevgilerle
2010 Aksiyon Çeşitli 6.5 102,682
2008 Komedi Çeşitli 6.4 158,556
2007 Dram Çeşitli 8.1 56,619

Aşk Kurbanları
2007 Suç Çeşitli 6.3 8,073

İhanetin Bedeli
2007 Suç Çeşitli 6.7 26,883
2006 Aksiyon Çeşitli 6.7 26,156

Matador
2005 Komedi Çeşitli 6.8 41,515

Gün Batarken
2004 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.3 40,306

Cazibe Kanunları
2004 Komedi Çeşitli 5.9 18,969

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Çeşitli 6.1 180,513

Çocuklarım İçin
2002 Dram Çeşitli 7.0 5,648
Film Altyazıları
The Foreigner (8,318) The Mountain Between Us (5,422) Flatliners (5,249) Beyond Skyline (3,580) Stronger (3,576) Dunkirk (3,393) American Made (2,290) It (2,242) Kingsman: The Golden Circle (2,070) Victoria & Abdul (1,699)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017