Giriş Kayıt
Till Beckmann

Till Beckmann


Editör, Editör, Kameraman, Senarist

Till Beckmann, editör, editör, kameraman, senarist.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Senarist 6.8 33

Evrenin Hakimi
2013 Belgesel Editorial Department 7.2 677
2012 Belgesel Editör
Kameraman
Editorial Department
6.5 17
2012 Editör
Görüntü Yönetmeni
7.2 19
2007 Dram 3.8 168
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,718) Legion (10,237) The 100 (8,293) Arrow (7,412) Taboo (7,106) The Flash (6,328) The Big Bang Theory (6,035) Black Sails (5,376) Vikings (4,251) Suits (4,178)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017