Giriş Kayıt
Till Beckmann

Till Beckmann


Editör, Editör, Kameraman, Senarist

Till Beckmann, editör, editör, kameraman, senarist.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Senarist 6.8 33

Evrenin Hakimi
2013 Belgesel Editorial Department 7.2 677
2012 Belgesel Editör
Kameraman
Editorial Department
6.5 17
2012 Editör
Görüntü Yönetmeni
7.2 19
2007 Dram 3.8 168
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,226) The 100 (2,696) La casa de papel (2,117) 12 Monkeys (2,078) The Expanse (1,920) The Crossing (1,683) Into the Badlands (1,680) Vikings (1,103) Legion (1,086) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018