Giriş Kayıt
Till Beckmann

Till Beckmann


Editör, Editör, Kameraman, Senarist

Till Beckmann, editör, editör, kameraman, senarist.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Senarist 6.8 33

Evrenin Hakimi
2013 Belgesel Editorial Department 7.2 677
2012 Belgesel Editör
Kameraman
Editorial Department
6.5 17
2012 Editör
Görüntü Yönetmeni
7.2 19
2007 Dram 3.8 168
Film Altyazıları
Gold (2,606) Personal Shopper (1,759) Get Out (1,712) Logan (1,520) Silence (1,466) The Age of Shadows (1,015) Split (982) La La Land (942) The Fate of the Furious (897) Rings (885)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,217) The Flash (4,994) Into the Badlands (3,253) Gotham (2,400) The Blacklist (1,848) Fargo (1,816) Game of Thrones (1,534) Vikings (1,455) The Last Kingdom (1,451) Billions (1,275)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017