Giriş Kayıt
Nathaniel Lee Jr.

Nathaniel Lee Jr. (27)


Oyuncu

Nathaniel Van Lawrence Lee Jr., 10 Eylül 1989 Jackson, Mississippi, ABD doğumlu oyuncu. Köpeğim Skip (2000) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nathaniel Van Lawrence Lee Jr.
Doğum Tarihi: 10 Eylül 1989
Doğum Yeri: Jackson, Mississippi, ABD
Diğer Bir İsmi: Nathaniel Lee
Burcu: Başak
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 23 Korku Oyuncu    

Jerome'un Planı
2006 17 Komedi Oyuncu 6.3 14,978
2004 15 Dram Oyuncu    

Nerdesin Be Birader?
2000 11 Komedi Oyuncu 7.8 235,659

Köpeğim Skip
2000 11 Dram Oyuncu 7.0 16,881
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,560) Rogue One (6,290) Split (6,247) Live by Night (5,825) Hidden Figures (5,440) Assassin's Creed (4,447) Paterson (4,032) Patriots Day (3,803) Allied (3,261) Brimstone (2,007)
Dizi Altyazıları
Legion (9,830) Arrow (5,866) The Flash (5,543) The 100 (3,709) The Expanse (3,380) Legends of Tomorrow (2,727) Colony (2,468) The Blacklist (2,384) Vikings (2,317) Designated Survivor (2,254)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017