Giriş Kayıt
Masaki Aizawa

Masaki Aizawa (52)


Oyuncu

Masaki Aizawa, 19 Ocak 1965 Hokkaido, Japonya doğumlu oyuncu. Naruto: Shippûden (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ocak 1965
Doğum Yeri: Hokkaido, Japonya
Diğer Bir İsmi: Aizawa Masaki
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Oyuncu 8.5 9,028
2013 Animasyon Oyuncu    
2010 45 Animasyon Oyuncu 7.5 1,111
2007 42 Animasyon Oyuncu 7.8 10,138
2007 Animasyon Oyuncu 8.5 48,502

Ölüm Defteri
2006 Animasyon Oyuncu 9.0 124,613
2005 40 Animasyon Oyuncu    
2003 Aksiyon Oyuncu 8.0 2,771

Pokemon: Advanced Generation
2002 Oyuncu 7.2 20
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 43,855
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 1,381
2002 Animasyon Oyuncu    
2000 35 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 198
2000 Animasyon Oyuncu    

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.7 43,872
1999 34 Aksiyon Oyuncu    
1998 33 Animasyon Oyuncu 6.6 2,961
1993 28 Animasyon Oyuncu    
1992 27 Animasyon Oyuncu    
1992 27 Animasyon Oyuncu    
1992 Animasyon Oyuncu 8.0 531
Film Altyazıları
Assassin's Creed (5,811) Passengers (5,379) Doctor Strange (4,183) Allied (2,987) Split (2,524) Arrival (2,502) xXx: Return of Xander Cage (2,343) Forushande (2,221) Moana (1,951) Lion (1,542)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,398) Arrow (4,719) Taboo (4,674) Legion (4,608) Vikings (3,841) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,338) Black Sails (3,231) Blindspot (3,230) Supernatural (3,187) Suits (3,133)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017