Giriş Kayıt
Masaki Aizawa

Masaki Aizawa (53)


Oyuncu

Masaki Aizawa, 19 Ocak 1965 Hokkaido, Japonya doğumlu oyuncu. Naruto: Shippûden (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ocak 1965
Doğum Yeri: Hokkaido, Japonya
Diğer Bir İsmi: Aizawa Masaki
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Oyuncu 8.4 12,674
2013 Animasyon Oyuncu    
2010 45 Animasyon Oyuncu 7.5 1,111
2007 42 Animasyon Oyuncu 7.8 10,138
2007 Animasyon Oyuncu 8.5 56,242

Ölüm Defteri
2006 Animasyon Oyuncu 9.0 152,549
2005 40 Animasyon Oyuncu 6.8 196
2003 Aksiyon Oyuncu 8.0 2,771
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 48,970

Pokemon: Advanced Generation
2002 Oyuncu 7.2 20
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 1,381
2002 Animasyon Oyuncu    
2000 35 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 198
2000 Animasyon Oyuncu    

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.6 49,710
1999 34 Aksiyon Oyuncu    
1998 33 Animasyon Oyuncu 6.6 2,961
1993 28 Animasyon Oyuncu    
1992 27 Animasyon Oyuncu    
1992 27 Animasyon Oyuncu    
1992 Animasyon Oyuncu 8.0 531
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,361) Vikings (3,494) Stargate Origins (3,366) Black Mirror (2,892) Star Trek: Discovery (1,518) Supernatural (1,494) American Crime Story (1,467) The X Files (1,387) McMafia (1,335) Altered Carbon (1,277)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018