Giriş Kayıt
Stephen Fromkin

Stephen Fromkin (44)


Yapımcı, Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi

Stephen Fromkin, 15 Ekim 1972 New Haven, Connecticut, ABD doğumlu yapımcı, görsel efekt, yapım yöneticisi. The Philosophers (2013), Gerçek Cinayetler (2007), Rogue River (2012), The Last Sentinel (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ekim 1972
Doğum Yeri: New Haven, Connecticut, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Çeşitli    
2013 41 Dram Yapımcı 5.7 17,671
2012 40 Dram Yapımcı 5.0 771
2012 40 Korku Yapımcı 4.3 1,545

Depo Savaşları
2010 Reality-TV Görsel Efekt 6.5 7,311
2010 38 Belgesel Çeşitli 8.9 26
2010 38 Belgesel Çeşitli 7.8 162

Solucan Deliğinden
2010 Belgesel Görsel Efekt 8.6 13,144
2009 37 Gerilim Yapımcı 6.0 3,545

Kayıp Ada
2009 37 Macera Çeşitli 5.4 53,277
2007 35 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 4,978

Gerçek Cinayetler
2007 35 Komedi Yapımcı 3.9 1,884
2007 35 Korku Yapımcı
Senarist
2.9 902
2007 35 Aksiyon Yapımcı 3.7 1,481
2006 Belgesel Görsel Efekt 7.8 175

Ortak(lar)
2005 33 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 441
2005 33 Korku Yapımcı
Yönetmen Asistanı
2.6 535
2004 32 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Yapım Yöneticisi
Kameraman
   
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,354) Allied (9,337) Moana (7,849) Assassin's Creed (5,328) Lion (4,714) Arrival (3,648) Hacksaw Ridge (2,820) Nocturnal Animals (2,520) Fences (2,418) Forushande (1,805)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,769) Supernatural (7,505) The Expanse (4,630) Vikings (4,156) The Big Bang Theory (3,730) Suits (3,333) Legion (3,309) The Blacklist (3,208) Arrow (3,045) Sherlock (2,701)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017