Giriş Kayıt
Robert Jude Buco

Robert Jude Buco (46)


Oyuncu, Kameraman, Sanat Bölümü

Robert Jude Buco, 03 Aralık 1971 Providence, Rhode Island, ABD doğumlu oyuncu, kameraman, sanat bölümü. Beyond the Dunwich Horror (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Aralık 1971
Doğum Yeri: Providence, Rhode Island, ABD
Diğer Bir İsmi: Rob Buco photography
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 40 Korku Kameraman 4.1 183
2010 39 Korku Kameraman    
2009 38 Aksiyon Oyuncu 5.3 296
2008 37 Korku Oyuncu
Kameraman
5.3 111
2007 36 Komedi Oyuncu
Sanat Bölümü
   
2006 35 Korku Oyuncu
Yapımcı
Sanat Bölümü
6.6 106
Dizi Altyazıları
Shameless (5,863) Vikings (4,312) Game of Thrones (3,175) Mr. Robot (2,332) Supernatural (1,875) Lucifer (1,547) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,411) Arrow (1,345) Manhunt: Unabomber (1,316)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017