Giriş Kayıt
Dwarak Warrier

Dwarak Warrier


Sesler

Dwarak Warrier, sesler. Kidnap (2008), Darna Zaroori Hai (2006), Jungle (2000), Not a Love Story (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dwark Warrier
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Sesler 7.4 5,168
2012 Aksiyon Sesler 4.9 10,785
2012 Aksiyon Sesler 5.4 21,643
2011 Suç Sesler 5.0 606
2011 Komedi Sesler 7.6 18,428
2011 Komedi Sesler 7.9 4,317
2010 Komedi Sesler 6.0 4,592
2009 Aksiyon Sesler 4.6 1,991
2009 Dram Sesler    
2009 Aksiyon Sesler 4.7 1,678
2008 Animasyon Sesler 5.7 472
2008 Suç Sesler 4.6 1,781
2008 Aksiyon Sesler 2.6 1,817
2008 Komedi Sesler 6.3 4,763
2007 Spor Sesler 4.9 1,730
2007 Suç Sesler 8.0 7,472
2006 Dram Sesler 5.4 2,147

Dhoom 2
2006 Aksiyon Sesler 6.4 18,858
2006 Komedi Sesler 5.4 1,249
2005 Aksiyon Sesler 3.8 266
2005 Gerilim Sesler 4.5 3,618
2004 Müzikal Sesler 4.5 502
2004 Aksiyon Sesler 6.7 13,727
2004 Fantastik Sesler 4.3 596
2004 Suç Sesler 7.9 4,817
2004 Suç Sesler 7.7 4,635
2003 Komedi Sesler 7.3 1,598
2003 Korku Sesler 6.4 2,451
2002 Aksiyon Sesler 8.1 9,747
2001 Aksiyon Sesler 6.7 11,318
2000 Aksiyon Sesler 6.3 830
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017