Giriş Kayıt
Joel Bryant

Joel Bryant


Oyuncu, Sesler

Albuquerque, New Mexico, USA, Albuquerque, New Meksika, ABD doğumlu oyuncu, sesler. Gone, But Not Forgotten (2003), (2007) Kalbimdeki Sesler (2007), (2013) Fena Polisler (2013), (2010) Deadly Impact (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Albuquerque, New Mexico, USA
Doğum Yeri: Albuquerque, New Meksika, ABD
Web Sitesi:
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fena Polisler
2013 Komedi Oyuncu 5.9 5,225
2012 Suç Oyuncu    
2011 Aksiyon Oyuncu 2.8 209
2011 Korku Oyuncu 3.5 768
2010 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,177

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Oyuncu 7.1 192,708

Bebek Mavisi
2008 Dram Oyuncu 5.3 143

Şıpsevdi
2007 Komedi Oyuncu 5.8 74,342
2007 Dram Oyuncu 5.5 672

Kalbimdeki Sesler
2007 Biyografi Oyuncu 7.4 4,998
2006 Dram Oyuncu 5.8 287
2006 Komedi Oyuncu 6.3 753
2005 Komedi Sesler 5.4 1,423
2003 Dram Oyuncu 5.5 1,292
1994 Komedi Oyuncu 5.9 1,286
Film Altyazıları
Gold (2,564) Personal Shopper (1,703) Get Out (1,686) Logan (1,493) Silence (1,400) The Age of Shadows (1,007) Split (962) La La Land (923) Rings (871) The Fate of the Furious (857)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,122) The Flash (4,848) Into the Badlands (3,228) Gotham (2,338) The Blacklist (1,830) Fargo (1,764) Game of Thrones (1,495) Vikings (1,439) The Last Kingdom (1,432) Billions (1,259)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017