Giriş Kayıt
Joel Bryant

Joel Bryant


Oyuncu, Sesler

Albuquerque, New Mexico, USA, Albuquerque, New Meksika, ABD doğumlu oyuncu, sesler. Gone, But Not Forgotten (2003), (2007) Kalbimdeki Sesler (2007), (2013) Fena Polisler (2013), (2010) Deadly Impact (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Albuquerque, New Mexico, USA
Doğum Yeri: Albuquerque, New Meksika, ABD
Web Sitesi:
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu 8.0 15

Fena Polisler
2013 Komedi Oyuncu 5.9 5,225
2012 Suç Oyuncu    
2011 Aksiyon Oyuncu 2.8 209
2011 Korku Oyuncu 3.5 768
2010 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,177

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Oyuncu 7.1 199,104

Bebek Mavisi
2008 Dram Oyuncu 5.3 143

Şıpsevdi
2007 Komedi Oyuncu 5.8 76,362
2007 Dram Oyuncu 5.5 672

Kalbimdeki Sesler
2007 Biyografi Oyuncu 7.4 4,998
2006 Dram Oyuncu 5.8 287
2006 Komedi Oyuncu 6.3 753
2005 Komedi Sesler 5.4 1,423
2003 Dram Oyuncu 5.5 1,292
1994 Komedi Oyuncu 5.9 1,317
Dizi Altyazıları
Vikings (9,031) Supernatural (3,861) Mr. Robot (3,727) The Big Bang Theory (3,168) Game of Thrones (3,142) Gotham (2,966) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,803) Shameless (2,759) Arrow (2,732) The Flash (1,862)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017