Giriş Kayıt
Mark Douglas

Mark Douglas


Yapımcı, Sanat Bölümü, Yapım Yöneticisi

Mark Douglas, yapımcı, sanat bölümü, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 7.5 3,538
2014 Dram Yapımcı 8.4 26,760
2014 Komedi Yapımcı 8.2 13,334

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Yapımcı 8.1 228,966
2011 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 17,770
2008 Animasyon Yapımcı 8.1 5,142
2005 Animasyon Yapımcı 7.4 98,887

Gelini Öpmek
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.5 970
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018