Giriş Kayıt
Mark Douglas

Mark Douglas


Yapımcı, Sanat Bölümü, Yapım Yöneticisi

Mark Douglas, yapımcı, sanat bölümü, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 7.5 3,464
2014 Dram Yapımcı 8.3 19,265
2014 Komedi Yapımcı 8.2 12,093

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Yapımcı 8.2 209,483
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 17,261
2008 Animasyon Yapımcı 8.1 5,142
2005 Animasyon Yapımcı 7.5 90,643

Gelini Öpmek
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.5 970
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017