Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Mark Douglas

Mark Douglas


Yapımcı, Sanat Bölümü, Yapım Yöneticisi

Mark Douglas, yapımcı, sanat bölümü, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 7.5 3,369
2014 Dram Yapımcı 8.3 18,234
2014 Komedi Yapımcı 8.2 11,868

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Yapımcı 8.2 206,331
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 17,172
2008 Animasyon Yapımcı 8.1 5,142
2005 Animasyon Yapımcı 7.5 89,103

Gelini Öpmek
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.5 970
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017