Giriş Kayıt
Mark Douglas

Mark Douglas


Yapımcı, Sanat Bölümü, Yapım Yöneticisi

Mark Douglas, yapımcı, sanat bölümü, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 7.5 3,538
2014 Dram Yapımcı 8.3 24,022
2014 Komedi Yapımcı 8.2 13,016

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Yapımcı 8.1 224,760
2011 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 17,589
2008 Animasyon Yapımcı 8.1 5,142
2005 Animasyon Yapımcı 7.4 96,684

Gelini Öpmek
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.5 970
Dizi Altyazıları
Vikings (19,730) Black Mirror (5,474) Supernatural (3,949) The Big Bang Theory (3,536) The Flash (3,326) Shameless (3,166) The Blacklist (1,955) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,815) The X Files (1,579) Knightfall (1,332)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018