Giriş Kayıt
Mark Douglas

Mark Douglas


Yapımcı, Sanat Bölümü, Yapım Yöneticisi

Mark Douglas, yapımcı, sanat bölümü, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 7.5 3,493
2014 Dram Yapımcı 8.3 20,245
2014 Komedi Yapımcı 8.2 12,198

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Yapımcı 8.2 211,114
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 17,297
2008 Animasyon Yapımcı 8.1 5,142
2005 Animasyon Yapımcı 7.5 91,327

Gelini Öpmek
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.5 970
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017