Giriş Kayıt
Mark Douglas

Mark Douglas


Yapımcı, Sanat Bölümü, Yapım Yöneticisi

Mark Douglas, yapımcı, sanat bölümü, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 7.5 3,538
2014 Dram Yapımcı 8.3 23,231
2014 Komedi Yapımcı 8.2 12,733

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Yapımcı 8.2 220,382
2011 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 17,503
2008 Animasyon Yapımcı 8.1 5,142
2005 Animasyon Yapımcı 7.4 95,071

Gelini Öpmek
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.5 970
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017