Giriş Kayıt
Mark Douglas

Mark Douglas


Yapımcı, Sanat Bölümü, Yapım Yöneticisi

Mark Douglas, yapımcı, sanat bölümü, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 7.5 3,426
2014 Dram Yapımcı 8.3 18,719
2014 Komedi Yapımcı 8.2 12,002

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Yapımcı 8.2 208,051
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 17,234
2008 Animasyon Yapımcı 8.1 5,142
2005 Animasyon Yapımcı 7.5 89,944

Gelini Öpmek
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.5 970
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,994) Allied (12,194) Moana (7,782) Lion (5,871) Arrival (4,053) Hacksaw Ridge (3,417) Assassin's Creed (3,150) Nocturnal Animals (3,147) Shut In (2,381) Underworld: Blood Wars (2,322)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,723) Taboo (8,961) The Expanse (7,747) Legion (6,219) Arrow (6,008) The Big Bang Theory (5,889) Vikings (4,853) The Blacklist (3,409) Suits (3,167) Sherlock (3,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017