Giriş Kayıt
Sara Zwangobani

Sara Zwangobani


Oyuncu

Sara Zwangobani, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.9 690

Utanç
2008 Dram Oyuncu 6.6 4,612
2008 Komedi Oyuncu 7.3 1,445
2004 Dram Oyuncu 8.5 667
1998 Dram Oyuncu 7.0 899

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,871
Dizi Altyazıları
Westworld (12,295) La casa de papel (2,376) 12 Monkeys (2,061) Into the Badlands (1,782) Legion (1,736) The Expanse (1,497) Fear the Walking Dead (1,169) Colony (1,028) Vikings (1,002) Cloak & Dagger (859)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018