Giriş Kayıt
Shinsaku Sasaki

Shinsaku Sasaki


Sanat Bölümü, Animasyon, Yönetmen

Shinsaku Sasaki, sanat bölümü, animasyon, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Sanat Bölümü 7.9 1,429
2011 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 65
2011 Animasyon Sanat Bölümü 8.5 2,971
2010 Animasyon Sanat Bölümü 6.4 123
2007 Animasyon Sanat Bölümü 8.2 445
2006 Animasyon Sanat Bölümü 8.5 2,983

Metal Simyacı
2003 Animasyon Sanat Bölümü 8.6 49,862
2003 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 563

Metropolis
2001 Macera Animasyon 7.3 17,015
2001 Aksiyon Yönetmen
Sanat Bölümü
   

Batman / Superman : Dünyanın En İyisi
1997 Animasyon Animasyon 7.8 6,828

Prenses Mononoke
1997 Animasyon Animasyon 8.4 271,147
1995 Animasyon Animasyon 8.6 33,217

Yüreğinin Sesi
1995 Animasyon Animasyon 8.0 36,685
1995 Animasyon Animasyon 7.7 2,917

Kırmızı Kanatlar
1992 Animasyon Animasyon 7.8 56,776
1991 Animasyon Animasyon 7.7 17,365
Dizi Altyazıları
Westworld (10,210) The Flash (3,681) La casa de papel (3,546) The 100 (3,491) Legion (3,005) Supernatural (2,142) Fear the Walking Dead (2,087) Krypton (1,952) Into the Badlands (1,862) The Big Bang Theory (1,582)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018