Giriş Kayıt
Shinsaku Sasaki

Shinsaku Sasaki


Sanat Bölümü, Animasyon, Yönetmen

Shinsaku Sasaki, sanat bölümü, animasyon, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Sanat Bölümü 7.9 1,429
2011 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 65
2011 Animasyon Sanat Bölümü 8.5 2,971
2010 Animasyon Sanat Bölümü 6.4 123
2007 Animasyon Sanat Bölümü 8.2 445
2006 Animasyon Sanat Bölümü 8.5 2,983

Metal Simyacı
2003 Animasyon Sanat Bölümü 8.7 43,113
2003 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 563

Metropolis
2001 Macera Animasyon 7.3 17,015
2001 Aksiyon Yönetmen
Sanat Bölümü
   

Prenses Mononoke
1997 Animasyon Animasyon 8.4 243,102

Batman / Superman : Dünyanın En İyisi
1997 Animasyon Animasyon 7.8 5,169
1995 Animasyon Animasyon 8.6 29,648

Yüreğinin Sesi
1995 Animasyon Animasyon 8.0 32,972
1995 Animasyon Animasyon 7.7 2,917

Kırmızı Kanatlar
1992 Animasyon Animasyon 7.8 49,158
1991 Animasyon Animasyon 7.7 13,688
Film Altyazıları
Kidnap (5,415) Beauty and the Beast (4,776) The Fate of the Furious (2,410) The Boss Baby (1,765) Contratiempo (1,736) The Shack (1,586) Dangal (1,499) The Great Wall (1,210) Redivider (1,079) Get Out (1,054)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,773) Supernatural (4,855) Lucifer (3,961) Better Call Saul (3,510) Fargo (3,418) Into the Badlands (3,377) Twin Peaks (3,347) The 100 (2,223) 12 Monkeys (2,069) Doctor Who (1,950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017