Giriş Kayıt
Timothy Roarke

Timothy Roarke


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Timothy Roarke, kameraman, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Timm Roarke | Tim Roarke
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Kameraman 5.9 226
2011 Macera Kameraman    
2010 Aksiyon Kameraman 4.7 49,596

Çete
2006 Suç Kameraman 6.9 36,939
2005 Dram Kameraman 7.0 261,409
2005 Dram Kameraman    
2000 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
1988 Komedi Kameraman 4.9 3,250

Kanlı Sofra
1987 Komedi Kameraman 5.2 3,067

Tayfun
1987 Aksiyon Kameraman 4.4 633
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,411) Den of Thieves (3,112) Maze Runner: The Death Cure (2,843) Winchester (2,576) Hostiles (2,362) 12 Strong (1,855) A martfüi rém (1,786) The Commuter (1,374) Bleeding Steel (1,369) Submergence (1,202)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,919) Supernatural (4,793) Westworld (4,766) The Big Bang Theory (3,508) The Terror (2,966) Gotham (2,934) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,491) Arrow (2,446) The Flash (2,024) Krypton (1,756)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018