Giriş Kayıt
Timothy Roarke

Timothy Roarke


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Timothy Roarke, kameraman, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Timm Roarke | Tim Roarke
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Kameraman 5.9 226
2011 Macera Kameraman    
2010 Aksiyon Kameraman 4.7 47,102

Çete
2006 Suç Kameraman 6.9 34,316
2005 Dram Kameraman 6.9 244,138
2005 Dram Kameraman    
2000 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
1988 Komedi Kameraman 4.9 3,150
1987 Komedi Kameraman 5.1 2,665

Tayfun
1987 Aksiyon Kameraman 4.4 633
Film Altyazıları
Passengers (7,148) Assassin's Creed (6,368) Doctor Strange (4,979) Allied (3,524) Arrival (3,101) Split (2,596) xXx: Return of Xander Cage (2,513) Forushande (2,512) Moana (2,257) Hacksaw Ridge (1,857)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,259) Legion (7,337) Supernatural (7,276) Arrow (5,685) Taboo (5,176) Vikings (4,388) Black Sails (3,830) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,707) Suits (3,696) Blindspot (3,484)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017