Giriş Kayıt
Joe Holt

Joe Holt (47)


Oyuncu

Joe Holt, 22 Şubat 1970 Tachikawa, Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu. (2009) Beyaz Hüzün (2009), (2015) The Player (2015), (2013) Quick Draw (2013), (2010) Legacy (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Şubat 1970
Doğum Yeri: Tachikawa, Tokyo, Japonya
Burcu: Balık
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 45 Aile Oyuncu 6.6 135
2015 Aksiyon Oyuncu 7.1 6,418
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 11,740
2014 Aksiyon Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 7.9 984
2013 43 Aksiyon Oyuncu 3.3 546
2012 42 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 14
2012 Dram Oyuncu 7.8 57,832
2011 Aksiyon Oyuncu 9.7 9,372
2011 41 Dram Oyuncu 7.7 68
2011 41 Dram Oyuncu 4.0 509
2011 Komedi Oyuncu 7.7 12,206
2010 Dram Oyuncu    
2010 40 Gerilim Oyuncu 5.3 1,175

Beyaz Hüzün
2009 39 Dram Oyuncu 6.3 12,774

Kara Göl 2
2007 37 Korku Oyuncu    

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 394,192
2004 Aksiyon Oyuncu 9.5 15,093

Cennetten Çok Uzakta
2002 32 Dram Oyuncu 7.4 38,526
2001 31 Dram Oyuncu 7.4 158,909
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,799
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,558
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017