Giriş Kayıt
Jenny Sandell

Jenny Sandell


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Jenny Sandell, yönetmen asistanı, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Çeşitli 5.4 141,240

Karınca Adam
2015 Aksiyon Çeşitli 7.3 359,197

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 533,864

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Çeşitli 7.8 414,544

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Çeşitli 7.0 469,941

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Çeşitli 5.2 46,653

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Çeşitli 5.8 178,997

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 126,236
2007 Suç Yapımcı 5.9 374

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Çeşitli 5.9 26,238
2006 Komedi Çeşitli 3.9 19,314

Xxx 2
2005 Aksiyon Çeşitli 4.3 55,351

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Çeşitli 7.1 45,207
2005 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 392
2004 Belgesel Çeşitli 7.8 1,962
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Rogue One (4,849) Split (3,487) Assassin's Creed (2,486) Brimstone (2,158) Paterson (1,781) Hidden Figures (1,614) The Institute (1,548) The Great Wall (1,208) Passengers (1,084)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,863) Legion (6,979) Arrow (3,748) Legends of Tomorrow (2,170) Into the Badlands (2,087) The Blacklist (1,689) Vikings (1,611) Black Sails (1,555) Game of Thrones (1,455) 24: Legacy (1,440)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017