Giriş Kayıt
Jenny Sandell

Jenny Sandell


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Jenny Sandell, yönetmen asistanı, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Çeşitli 5.4 144,872

Karınca Adam
2015 Aksiyon Çeşitli 7.3 363,690

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 537,975

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Çeşitli 7.8 416,173

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Çeşitli 7.0 472,207

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Çeşitli 5.2 46,935

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Çeşitli 5.8 179,530

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 126,833
2007 Suç Yapımcı 5.9 374

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Çeşitli 5.9 26,238
2006 Komedi Çeşitli 3.9 19,314

Xxx 2
2005 Aksiyon Çeşitli 4.3 55,833

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Çeşitli 7.1 45,406
2005 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 392
2004 Belgesel Çeşitli 7.8 1,962
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017