Giriş Kayıt
Jenny Sandell

Jenny Sandell


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Jenny Sandell, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 7.8 1,329

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Çeşitli 5.3 170,245

Karınca Adam
2015 Aksiyon Çeşitli 7.3 431,083

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 603,356

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Çeşitli 7.7 434,071

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Çeşitli 7.0 501,512

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Çeşitli 5.2 49,928

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Çeşitli 5.8 186,457

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 134,633
2007 Suç Yapımcı 5.9 374

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Çeşitli 5.9 27,088
2006 Komedi Çeşitli 3.9 19,314

Xxx 2
2005 Aksiyon Çeşitli 4.4 60,581

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Çeşitli 7.1 47,734
2005 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 392
2004 Belgesel Çeşitli 7.8 1,962
Film Altyazıları
Rampage (13,483) Ready Player One (9,819) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,038) The Cured (1,976) Set It Up (1,016) Blockers (989) Den 12. mann (938) Journey's End (820) Black Panther (694)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,957) 12 Monkeys (3,202) La casa de papel (2,714) Into the Badlands (2,633) Legion (1,705) Fear the Walking Dead (1,458) The Expanse (1,360) Vikings (1,053) The Crossing (1,051) The 100 (1,006)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018