Giriş Kayıt
Jenny Sandell

Jenny Sandell


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Jenny Sandell, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 7.8 1,024

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Çeşitli 5.3 162,744

Karınca Adam
2015 Aksiyon Çeşitli 7.3 404,134

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 574,674

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Çeşitli 7.8 428,568

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Çeşitli 7.0 491,784

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Çeşitli 5.2 48,952

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Çeşitli 5.8 184,340

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 132,075
2007 Suç Yapımcı 5.9 374

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Çeşitli 5.9 27,088
2006 Komedi Çeşitli 3.9 19,314

Xxx 2
2005 Aksiyon Çeşitli 4.4 59,755

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Çeşitli 7.1 47,029
2005 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 392
2004 Belgesel Çeşitli 7.8 1,962
Dizi Altyazıları
Vikings (17,864) Black Mirror (5,802) The Flash (4,905) Shameless (4,422) Supernatural (3,199) The Big Bang Theory (3,040) The Blacklist (1,656) Star Trek: Discovery (1,496) Knightfall (1,249) Black Lightning (1,230)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018