Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jenny Sandell

Jenny Sandell


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Jenny Sandell, yönetmen asistanı, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Çeşitli 5.4 130,735

Karınca Adam
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 346,701

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 522,958

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Çeşitli 7.8 410,309

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Çeşitli 7.0 464,186

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Çeşitli 5.2 46,061

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Çeşitli 5.8 177,800

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 124,609
2007 Suç Yapımcı 5.9 374

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Çeşitli 5.9 26,238
2006 Komedi Çeşitli 3.9 19,314

Xxx 2
2005 Aksiyon Çeşitli 4.3 53,103

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Çeşitli 7.1 44,767
2005 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 392
2004 Belgesel Çeşitli 7.8 1,962
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017