Giriş Kayıt
Jenny Sandell

Jenny Sandell


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Jenny Sandell, yönetmen asistanı, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Çeşitli 5.3 148,186

Karınca Adam
2015 Aksiyon Çeşitli 7.3 369,654

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 543,029

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Çeşitli 7.8 417,893

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Çeşitli 7.0 474,641

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Çeşitli 5.2 47,195

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Çeşitli 5.8 180,195

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 127,506
2007 Suç Yapımcı 5.9 374

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Çeşitli 5.9 26,734
2006 Komedi Çeşitli 3.9 19,314

Xxx 2
2005 Aksiyon Çeşitli 4.4 56,856

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Çeşitli 7.1 45,607
2005 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 392
2004 Belgesel Çeşitli 7.8 1,962
Dizi Altyazıları
Fargo (6,029) Arrow (5,508) American Gods (4,953) The Flash (4,676) The 100 (4,140) 12 Monkeys (3,322) Better Call Saul (3,139) Supernatural (2,820) The Blacklist (2,790) Game of Thrones (2,741)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017