Giriş Kayıt
Jenny Sandell

Jenny Sandell


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Jenny Sandell, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 7.6 501

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Çeşitli 5.3 156,868

Karınca Adam
2015 Aksiyon Çeşitli 7.3 387,226

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 558,780

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Çeşitli 7.8 423,471

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Çeşitli 7.0 484,348

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Çeşitli 5.2 48,128

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Çeşitli 5.8 182,496

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 129,947
2007 Suç Yapımcı 5.9 374

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Çeşitli 5.9 27,088
2006 Komedi Çeşitli 3.9 19,314

Xxx 2
2005 Aksiyon Çeşitli 4.4 58,611

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Çeşitli 7.1 46,365
2005 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 392
2004 Belgesel Çeşitli 7.8 1,962
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017