Giriş Kayıt
Jenny Sandell

Jenny Sandell


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Jenny Sandell, yönetmen asistanı, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Çeşitli 5.4 136,352

Karınca Adam
2015 Aksiyon Çeşitli 7.3 353,176

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 528,647

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Çeşitli 7.8 412,644

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Çeşitli 7.0 467,046

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Çeşitli 5.2 46,382

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Çeşitli 5.8 178,462

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 125,504
2007 Suç Yapımcı 5.9 374

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Çeşitli 5.9 26,238
2006 Komedi Çeşitli 3.9 19,314

Xxx 2
2005 Aksiyon Çeşitli 4.3 54,533

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Çeşitli 7.1 44,997
2005 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 392
2004 Belgesel Çeşitli 7.8 1,962
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,316) John Wick: Chapter 2 (8,170) Doctor Strange (4,564) Allied (3,977) Moana (2,716) Forushande (2,486) Arrival (2,363) Split (2,353) Lion (1,981) Hacksaw Ridge (1,624)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,112) The Flash (4,273) Vikings (3,676) Supernatural (2,989) Blindspot (2,506) Suits (2,284) Sherlock (2,164) The Big Bang Theory (1,780) The Expanse (1,601) The Vampire Diaries (1,481)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017