Giriş Kayıt
Christopher Pavlick

Christopher Pavlick


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Christopher Pavlick, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Yapımcı 6.8 99
2012 Belgesel Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.1 36
2011 Komedi Yapımcı 4.7 2,128
2009 Fantastik Yapımcı 4.5 904
2008 Korku Yapımcı 5.0 5,303
2006 Belgesel Yapımcı 7.5 429
2002 Belgesel Yapımcı 7.4 212
2002 Belgesel Yapımcı    
1998 Belgesel Çeşitli 7.7 1,680
Film Altyazıları
Gold (2,473) Get Out (1,631) Personal Shopper (1,512) Logan (1,393) Silence (1,248) The Age of Shadows (953) Split (900) La La Land (870) Rings (831) The Fate of the Furious (765)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,837) The Flash (4,149) Into the Badlands (3,116) Gotham (2,151) The Blacklist (1,720) Fargo (1,671) The Last Kingdom (1,396) Vikings (1,363) Game of Thrones (1,356) Billions (1,179)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017