Giriş Kayıt
Christopher Pavlick

Christopher Pavlick


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Christopher Pavlick, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Yapımcı 6.8 99
2012 Belgesel Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.1 36
2011 Komedi Yapımcı 4.7 2,128
2009 Fantastik Yapımcı 4.5 904
2008 Korku Yapımcı 5.0 5,303
2006 Belgesel Yapımcı 7.5 429
2002 Belgesel Yapımcı 7.4 212
2002 Belgesel Yapımcı    
1998 Belgesel Çeşitli 7.7 1,680
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,719) Dunkirk (4,570) Stronger (3,909) It (2,569) American Made (1,916) Loving Vincent (1,814) Mother! (1,811) Kingsman: The Golden Circle (1,723) Flatliners (1,191) The Foreigner (812)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,136) Mr. Robot (6,794) Shameless (6,758) Game of Thrones (3,875) Peaky Blinders (2,696) Manhunt: Unabomber (2,595) Lucifer (1,970) Designated Survivor (1,843) Supernatural (1,574) The Big Bang Theory (1,551)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017