Giriş Kayıt
Katsumi Teratô

Katsumi Teratô


Sanat Bölümü, Animasyon, Yönetmen

Katsumi Teratô, sanat bölümü, animasyon, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Katsumi Teratou
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Sanat Bölümü 8.2 2,597
2010 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
8.0 397
2009 Animasyon Sanat Bölümü 6.7 278
2009 Animasyon Sanat Bölümü 9.1 66,658
2009 Animasyon Sanat Bölümü    
2008 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 7,290
2006 Animasyon Sanat Bölümü    
2005 Animasyon Sanat Bölümü    
2004 Animasyon Sanat Bölümü 7.9 90
2003 Animasyon Sanat Bölümü    
2000 Animasyon Sanat Bölümü    
1999 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 23
1999 Animasyon Sanat Bölümü 5.8 112
1995 Animasyon Animasyon 7.1 603
1990 Animasyon Animasyon 8.1 980
1988 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
5.8 5
1987 Bilim-Kurgu Animasyon 7.0 188
1985 Animasyon Animasyon    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017