Giriş Kayıt
Stella Nwimo

Stella Nwimo


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Stella Nwimo, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Gerilim Yapımcı    
2012 Dram Yapımcı 5.7 72
2011 Dram Yapımcı 5.4 280
2010 Dram Yapımcı 5.3 366
1999 Suç Yapımcı 5.3 1,858
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 20,701
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,683) Den of Thieves (2,443) Hostiles (2,425) 12 Strong (2,362) Maze Runner: The Death Cure (2,050) Winchester (1,477) Peter Rabbit (1,348) Submergence (1,343) The Commuter (995) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,510) The Flash (3,221) Supernatural (3,107) The Terror (2,878) Legion (2,803) The Crossing (1,797) The Expanse (1,722) The Big Bang Theory (1,191) Vikings (1,127) Arrow (1,063)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018