Giriş Kayıt
Ken'ichi Kanemaki

Ken'ichi Kanemaki


Senarist

Ken'ichi Kanemaki, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Animasyon Senarist    
2009 Animasyon Senarist    
2008 Animasyon Senarist 7.0 285
2008 Animasyon Senarist    
2008 Animasyon Senarist    
2007 Animasyon Senarist 7.8 666
2007 Animasyon Senarist    
2006 Animasyon Senarist 7.8 195
2004 Animasyon Senarist    
2004 Animasyon Senarist    
2002 Animasyon Senarist 7.5 262
2001 Animasyon Senarist 6.3 107
2000 Animasyon Senarist 7.1 14,759
1998 Animasyon Senarist    
1990 Animasyon Senarist 7.8 1,899
Film Altyazıları
Rampage (12,395) Ready Player One (9,095) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (1,935) The Cured (1,934) Set It Up (988) Den 12. mann (883) Blockers (836) Journey's End (788) Black Panther (657)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,936) 12 Monkeys (3,028) La casa de papel (2,545) Into the Badlands (2,451) Legion (1,626) Fear the Walking Dead (1,423) The Expanse (1,272) Vikings (956) The Crossing (951) Colony (885)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018