Giriş Kayıt
Robert Carlock

Robert Carlock


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Robert Carlock, senarist, yapımcı, oyuncu. 30 Rock 1 (2006), Unbreakable Kimmy Schmidt (2015), Whiskey Tango Foxtrot (2016), Joey (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Senarist 6.6 34,283
2016 Komedi Yapımcı    
2015 Reality-TV Senarist    
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 38,049
2014 Oyuncu    
2014 Reality-TV Senarist    
2014 Komedi Yapımcı 4.3 2,088
2013 Oyuncu    
2010 Komedi Yapımcı 8.2 232

30 Rock 1
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 95,115
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
6.0 36,891

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Senarist
Yapımcı
Çeşitli
9.0 519,908
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 34,573
- Komedi Senarist    
Film Altyazıları
Rogue One (6,851) Resident Evil: The Final Chapter (4,555) Brimstone (3,373) Assassin's Creed (2,840) Split (2,705) The Great Wall (1,638) The Institute (1,477) Paterson (1,474) Passengers (1,158) Collateral Beauty (1,053)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,468) Legion (4,985) Into the Badlands (3,435) Arrow (2,860) Black Sails (2,474) Legends of Tomorrow (1,987) Vikings (1,883) 24: Legacy (1,823) Iron Fist (1,670) Game of Thrones (1,646)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017