Giriş Kayıt
Robert Carlock

Robert Carlock


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Robert Carlock, senarist, yapımcı, oyuncu. 30 Rock 1 (2006), Unbreakable Kimmy Schmidt (2015), Whiskey Tango Foxtrot (2016), Joey (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 6.6 703
2016 Biyografi Senarist 6.6 36,890
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 41,144
2015 Reality-TV Senarist    
2014 Oyuncu    
2014 Reality-TV Senarist    
2014 Komedi Yapımcı 4.3 2,088
2013 Oyuncu    
2010 Komedi Yapımcı 8.2 232

30 Rock 1
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 96,204
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
6.0 37,122

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Senarist
Yapımcı
Çeşitli
9.0 534,143
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 35,099
- Komedi Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017