Giriş Kayıt
Robert Carlock

Robert Carlock


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Robert Carlock, senarist, yapımcı, oyuncu. 30 Rock 1 (2006), Unbreakable Kimmy Schmidt (2015), Whiskey Tango Foxtrot (2016), Joey (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 6.7 1,564
2016 Biyografi Senarist 6.6 41,337
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 45,841
2015 Reality-TV Senarist 6.8 701
2014 Oyuncu 6.7 366
2014 Reality-TV Senarist 7.2 807
2014 Komedi Yapımcı 4.3 2,088
2013 Oyuncu 6.9 316
2010 Komedi Yapımcı 8.2 232

30 Rock 1
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 98,806
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
6.0 37,818

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Senarist
Yapımcı
Çeşitli
8.9 578,470
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 36,481
- Komedi Senarist    
Dizi Altyazıları
La casa de papel (31,005) Black Mirror (2,727) Vikings (2,653) Stargate Origins (1,514) Legends of Tomorrow (1,252) Altered Carbon (1,231) Star Wars: Rebels (1,212) Counterpart (1,065) Bron/Broen (1,042) Supernatural (1,000)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018