Giriş Kayıt
Robert Carlock

Robert Carlock


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Robert Carlock, senarist, yapımcı, oyuncu. 30 Rock 1 (2006), Unbreakable Kimmy Schmidt (2015), Whiskey Tango Foxtrot (2016), Joey (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 6.7 1,723
2016 Biyografi Senarist 6.6 43,119
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 48,218
2015 Reality-TV Senarist 6.8 701
2014 Oyuncu 6.7 366
2014 Reality-TV Senarist 7.2 807
2014 Komedi Yapımcı 4.3 2,251
2013 Oyuncu 6.9 316
2010 Komedi Yapımcı 8.2 232

30 Rock 1
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 99,825
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
6.0 38,143

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Senarist
Yapımcı
Çeşitli
8.9 596,464
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 37,109
- Komedi Senarist    
Film Altyazıları
Rampage (11,214) Ready Player One (8,417) Escape Plan 2: Hades (7,220) The Cured (1,876) Tomb Raider (1,757) Set It Up (951) Den 12. mann (818) Journey's End (759) Blockers (611) Black Panther (599)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,197) 12 Monkeys (2,844) La casa de papel (2,373) Into the Badlands (2,323) Legion (1,533) Fear the Walking Dead (1,368) The Expanse (1,198) Vikings (901) Colony (847) The Crossing (807)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018