Giriş Kayıt
Robert Carlock

Robert Carlock


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Robert Carlock, senarist, yapımcı, oyuncu. 30 Rock 1 (2006), Unbreakable Kimmy Schmidt (2015), Whiskey Tango Foxtrot (2016), Joey (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Senarist 6.6 33,310
2016 Komedi Yapımcı    
2015 Reality-TV Senarist    
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 37,573
2014 Oyuncu    
2014 Reality-TV Senarist    
2014 Komedi Yapımcı 4.3 2,088
2013 Oyuncu    
2010 Komedi Yapımcı 8.2 232

30 Rock 1
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 94,745
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
6.0 36,804

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Senarist
Yapımcı
Çeşitli
9.0 515,363
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 34,367
- Komedi Senarist    
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,562) Legion (9,070) Arrow (6,490) The 100 (5,893) The Flash (5,695) Black Sails (4,030) The Big Bang Theory (3,776) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,643) Suits (3,486) The Expanse (3,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017