Giriş Kayıt
Robert Carlock

Robert Carlock


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Robert Carlock, senarist, yapımcı, oyuncu. 30 Rock 1 (2006), Unbreakable Kimmy Schmidt (2015), Whiskey Tango Foxtrot (2016), Joey (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 6.7 1,249
2016 Biyografi Senarist 6.6 39,902
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 44,185
2015 Reality-TV Senarist 6.8 701
2014 Oyuncu 6.7 366
2014 Reality-TV Senarist 7.2 807
2014 Komedi Yapımcı 4.3 2,088
2013 Oyuncu 6.9 316
2010 Komedi Yapımcı 8.2 232

30 Rock 1
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 97,928
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
6.0 37,549

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Senarist
Yapımcı
Çeşitli
8.9 561,739
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 35,997
- Komedi Senarist    
Dizi Altyazıları
Vikings (13,443) Supernatural (5,678) Mr. Robot (5,268) The Big Bang Theory (4,510) Gotham (3,481) Game of Thrones (3,279) Arrow (2,492) The Flash (2,410) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,284) Shameless (2,247)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017