Giriş Kayıt
Joseph Hahn

Joseph Hahn (40)


Oyuncu, Özel Efekt, Yönetmen, Görsel Efekt

Joseph Hahn, 15 Mart 1977 Dallas, Texas, ABD doğumlu oyuncu, Özel efekt, yönetmen, görsel efekt. Transformers (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Mart 1977
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Joseph Ahn | Joe Hahn | Mr. Hahn | Linkin Park
Takma İsmi: Mr. Hahn
Burcu: Balık
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 37 Dram Yönetmen 5.1 1,044
2005 28 Müzik Oyuncu    
2003 26 Müzik Oyuncu    
2000 Macera Özel Efekt    
1998 21 Aksiyon Görsel Efekt 2.7 9,070

Küre
1998 21 Dram Özel Efekt 6.0 86,904
1975 Komedi Oyuncu 8.1 35,408
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017