Giriş Kayıt
David Ethan Sanders

David Ethan Sanders


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

David Ethan Sanders, kameraman, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Dave Sanders
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kısa Metraj 7.8 51
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.8 561
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 6.8 114
2008 Komedi Kameraman 4.3 225
2006 Tarihi Kameraman    
Film Altyazıları
Live by Night (9,478) Why Him? (6,591) Rogue One (3,359) Resident Evil: The Final Chapter (3,331) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,108) Hidden Figures (2,005) Paterson (1,299) Split (1,240) Allied (950)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,118) Black Sails (4,175) Into the Badlands (3,218) Legion (2,379) The 100 (2,135) Vikings (1,818) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,413)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017