Giriş Kayıt
Faik Ergin

Faik Ergin


Oyuncu

Faik Ergin, Hatay, Türkiye doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Hatay, Türkiye
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 4.6 229
2014 Komedi Oyuncu 3.5 181
2013 Suç Oyuncu 7.1 831
2007 Romantik Oyuncu 5.1 322
2001 Komedi Oyuncu 5.2 39
Dizi Altyazıları
Westworld (4,466) La casa de papel (2,259) The Expanse (1,922) Legion (1,581) Colony (1,391) Cloak & Dagger (1,197) Goliath (1,189) Vikings (911) Lucifer (767) 12 Monkeys (755)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018