Giriş Kayıt
Chi-kan Kwan

Chi-kan Kwan


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Chi-kan Kwan, görüntü yönetmeni, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Kwan Chi Kan | Chih-shun Kuan | Chi-kun Kwan | Dan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.1 453
2007 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.2 59
2003 Dram Görüntü Yönetmeni 5.3 13
2002 Macera Görüntü Yönetmeni 4.3 57
2002 Komedi Görüntü Yönetmeni 3.8 6
2000 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    
1999 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.0 22
1998 Aksiyon Kameraman 5.6 281
1997 Aksiyon Kameraman 6.2 501

İntikam Yarışı
1995 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    
1993 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.6 92
1992 Aksiyon Kameraman 6.0 534
1989 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.5 227
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017