Giriş Kayıt
Chester Bennington

Chester Bennington (41)


Oyuncu, Müzisyen

Chester Charles Bennington, 20 Mart 1976 Phoenix, Arizona, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. Karanlıklar Ülkesi: Evrim (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Chester Charles Bennington
Doğum Tarihi: 20 Mart 1976
Doğum Yeri: Phoenix, Arizona, ABD
Diğer Bir İsmi: Linkin Park
Takma İsmi: Chaz
Burcu: Balık
Boyu: 1.78 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 38 Dram Müzik 5.1 1,044
2012 36 Belgesel Oyuncu 8.2 3,949

Testere 3D: Final
2010 34 Korku Oyuncu 5.6 71,683

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 33 Aksiyon Oyuncu 6.2 118,386

Tetikçi
2006 30 Aksiyon Oyuncu 7.0 204,293
2005 29 Müzik Oyuncu    
2003 27 Müzik Oyuncu    
1975 Komedi Oyuncu 8.1 34,766
1964 Müzik Oyuncu 7.1 360
Film Altyazıları
Gold (2,688) Personal Shopper (1,888) Get Out (1,747) Silence (1,595) Logan (1,591) The Age of Shadows (1,053) Split (1,010) La La Land (985) The Fate of the Furious (955) Rings (910)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,429) The Flash (5,372) Into the Badlands (3,325) Gotham (2,522) Fargo (1,936) The Blacklist (1,884) Game of Thrones (1,617) Vikings (1,505) The Last Kingdom (1,470) Billions (1,325)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017