Giriş Kayıt
Chester Bennington

Chester Bennington (40)


Oyuncu, Müzisyen

Chester Charles Bennington, 20 Mart 1976 Phoenix, Arizona, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. Karanlıklar Ülkesi: Evrim (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Chester Charles Bennington
Doğum Tarihi: 20 Mart 1976
Doğum Yeri: Phoenix, Arizona, ABD
Diğer Bir İsmi: Linkin Park
Takma İsmi: Chaz
Burcu: Balık
Boyu: 1.78 m
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 38 Dram Müzik 5.1 1,044
2012 36 Belgesel Oyuncu 8.2 3,949

Testere 3D: Final
2010 34 Korku Oyuncu 5.6 70,798

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 33 Aksiyon Oyuncu 6.2 116,906

Tetikçi
2006 30 Aksiyon Oyuncu 7.0 202,313
2005 29 Müzik Oyuncu    
2003 27 Müzik Oyuncu    
1975 Komedi Oyuncu 8.1 34,339
1964 Müzik Oyuncu 7.1 360
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,300) Allied (11,422) Moana (7,089) Lion (5,447) Arrival (3,757) Hacksaw Ridge (3,185) Nocturnal Animals (2,939) Shut In (2,231) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,850)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,873) The Expanse (7,418) Taboo (7,372) Legion (6,041) Arrow (5,797) The Big Bang Theory (5,576) Vikings (4,454) The Blacklist (3,161) Sherlock (2,783) Suits (2,604)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017