Giriş Kayıt
Frank Capello

Frank Capello


Sanat Bölümü

Frank Capello, sanat bölümü. Satisfaction (1988), Bıçağın İki Yüzü (1998), (1996) Kurtuluş Günü (1996), (1992) Chaplin (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Frank A. Capello
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yakın Tehlike
2000 Dram Sanat Bölümü 7.3 48,251

General'in Kızı
1999 Suç Sanat Bölümü 6.3 46,041

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 210,028

Geveze Papağan Paulie
1998 Macera Sanat Bölümü 6.5 11,890

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 467,058

Amerikan Başkanı
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.8 45,774
1992 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 46,650
1988 Komedi Sanat Bölümü 4.7 2,866
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018