Giriş Kayıt
Leanne Wilson

Leanne Wilson


Oyuncu

Leanne Wilson, Hitchin, Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Casualty (1986) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Hitchin, Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Leeanne Wilson | Lianne Wilson
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu 5.9 118

Tatil
2006 Komedi Oyuncu 6.9 206,826
2003 Komedi Oyuncu 7.9 3,996
2001 Dram Oyuncu    
2000 Dram Oyuncu 5.1 857
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,045
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018