Giriş Kayıt
Leanne Wilson

Leanne Wilson


Oyuncu

Leanne Wilson, Hitchin, Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Casualty (1986) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Hitchin, Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Leeanne Wilson | Lianne Wilson
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu 5.9 118

Tatil
2006 Komedi Oyuncu 6.9 198,110
2003 Komedi Oyuncu 7.9 3,816
2001 Dram Oyuncu    
2000 Dram Oyuncu 5.2 792
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,905
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017