Giriş Kayıt
Leanne Wilson

Leanne Wilson


Oyuncu

Leanne Wilson, Hitchin, Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Casualty (1986) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Hitchin, Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Leeanne Wilson | Lianne Wilson
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu 5.9 118

Tatil
2006 Komedi Oyuncu 6.9 199,697
2003 Komedi Oyuncu 7.9 3,846
2001 Dram Oyuncu    
2000 Dram Oyuncu 5.2 796
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,933
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,977) Stronger (4,643) Dunkirk (3,435) Flatliners (2,674) Loving Vincent (2,066) American Made (1,888) The Foreigner (1,871) It (1,737) Kingsman: The Golden Circle (1,666) Mother! (1,528)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,592) Mr. Robot (7,279) Shameless (5,889) Game of Thrones (3,650) Manhunt: Unabomber (3,012) Peaky Blinders (2,978) Designated Survivor (1,635) The Big Bang Theory (1,515) Lucifer (1,478) Supernatural (1,308)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017