Giriş Kayıt
James Whitehead

James Whitehead


Oyuncu

James Whitehead, oyuncu. İlk Canilik (1995), Bir Gülücük İçin (1997), (2001) Tesadüf (2001), (2001) Kasımda Aşk Başkadır (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 6.4 3,062

Tesadüf
2001 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 94,636

Kasımda Aşk Başkadır
2001 Dram Taşıma Bölümü 6.7 77,112

Bir Gülücük İçin
1997 Komedi Taşıma Bölümü 4.8 1,168

Kopya Cinayetler
1995 Suç Taşıma Bölümü 6.6 47,089

İlk Canilik
1995 Dram Taşıma Bölümü 7.3 23,843

Kalpler ve Ruhlar
1993 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 13,779
Dizi Altyazıları
Westworld (8,823) La casa de papel (2,560) The Expanse (2,075) Legion (1,809) Colony (1,517) 12 Monkeys (1,379) Goliath (1,307) Cloak & Dagger (1,293) Vikings (1,019) Fear the Walking Dead (991)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018