Giriş Kayıt
James Whitehead

James Whitehead


Oyuncu

James Whitehead, oyuncu. İlk Canilik (1995), Bir Gülücük İçin (1997), (2001) Tesadüf (2001), (2001) Kasımda Aşk Başkadır (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 6.4 2,756

Tesadüf
2001 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 88,773

Kasımda Aşk Başkadır
2001 Dram Taşıma Bölümü 6.7 72,426

Bir Gülücük İçin
1997 Komedi Taşıma Bölümü 4.8 1,168

Kopya Cinayetler
1995 Suç Taşıma Bölümü 6.6 43,548

İlk Canilik
1995 Dram Taşıma Bölümü 7.3 22,127

Kalpler ve Ruhlar
1993 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 13,260
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,794) Supernatural (7,509) The Expanse (4,633) Vikings (4,173) The Big Bang Theory (3,735) Suits (3,338) Legion (3,315) The Blacklist (3,219) Arrow (3,045) Sherlock (2,711)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017