Giriş Kayıt
James Whitehead

James Whitehead


Oyuncu

James Whitehead, oyuncu. İlk Canilik (1995), Bir Gülücük İçin (1997), (2001) Tesadüf (2001), (2001) Kasımda Aşk Başkadır (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 6.4 2,836

Tesadüf
2001 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 89,881

Kasımda Aşk Başkadır
2001 Dram Taşıma Bölümü 6.7 73,356

Bir Gülücük İçin
1997 Komedi Taşıma Bölümü 4.8 1,168

Kopya Cinayetler
1995 Suç Taşıma Bölümü 6.6 44,155

İlk Canilik
1995 Dram Taşıma Bölümü 7.3 22,479

Kalpler ve Ruhlar
1993 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 13,260
Film Altyazıları
Kidnap (4,606) T2 Trainspotting (4,595) Beauty and the Beast (3,181) Contratiempo (1,700) The Fate of the Furious (1,637) Redivider (1,417) Dangal (1,278) The Boss Baby (1,186) The Great Wall (1,072) Get Out (933)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,875) Better Call Saul (6,642) American Gods (6,392) Lucifer (4,706) Twin Peaks (4,447) Into the Badlands (3,850) Supernatural (3,610) Gotham (3,463) Fargo (2,901) 12 Monkeys (2,868)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017