Giriş Kayıt
Lutfi Seyfullah

Lutfi Seyfullah (79)


Oyuncu

Lutfi Seyfullah, 15 Ocak 1926 Skopje, Macedonia, Yugoslavya doğumlu oyuncu. Kanije Kalesi (1982) yapımıyla biliniyor.26 Haziran 2005 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Ocak 1926
Ölüm Tarihi: 26 Haziran 2005
Doğum Yeri: Skopje, Macedonia, Yugoslavya
Diğer Bir İsmi: Ljutfi Sejfula | Ljutvi Sejfula | Ljutvi Sejfulah 
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 67 Biyografi Oyuncu 7.0 214
1992 66 Dram Oyuncu 6.8 102
1991 65 Dram Oyuncu 6.6 66
1990 64 Dram Oyuncu 6.9 224
1984 58 Komedi Oyuncu 3.4 137
1982 56 Oyuncu 5.8 132
1981 Dram Oyuncu 6.7 36
1978 Dram Oyuncu 8.8 70
1974 48 Dram Oyuncu 6.4 103
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017