Giriş Kayıt
Abhay Bhargav

Abhay Bhargav


Oyuncu

Abhay Bhargav, oyuncu. Chandni Bar (2001), Halla Bol (2008), (2009) Ajab Prem Ki Ghazab Kahani (2009), (2001) Gadar: Ek Prem Katha (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Abhhay Bhaargava | Abhay Bhargaav | Abhay Bhargava
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 4.9 165
2011 Aksiyon Oyuncu 3.8 12
2010 Komedi Oyuncu 6.6 85
2009 Komedi Oyuncu 6.3 8,265
2008 Aksiyon Oyuncu 4.4 382
2008 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,678
2006 Dram Oyuncu 8.0 4,484
2006 Komedi Oyuncu 5.2 280
2006 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,417
2004 Suç Oyuncu 7.7 4,635
2003 Suç Oyuncu 6.9 419
2003 Suç Oyuncu 5.6 1,315
2001 Suç Oyuncu 7.7 1,855
2001 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,853
Film Altyazıları
Gold (7,282) Rings (3,827) Logan (3,068) Get Out (2,460) La La Land (2,090) Split (1,870) The Age of Shadows (1,868) Zashchitniki (1,704) The Great Wall (1,528) Office Christmas Party (1,428)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) The Blacklist (4,289) The Expanse (3,303) Better Call Saul (2,128) The Last Kingdom (2,113) Doctor Who (1,681) Game of Thrones (1,676) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,634) Vikings (1,620) Supernatural (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017