Giriş Kayıt
Carola Ash

Carola Ash


Yapımcı

Carola Ash, yapımcı. Kusursuz (2007), Çatlaklar (2009), Kırılgan (2005), Özgürlüğün Rengi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Yapımcı 5.7 4,029

Gördüğüne İnan
2012 Gerilim Yapımcı 4.4 471
2012 Kısa Metraj 7.5 26

Çatlaklar
2009 Dram Yapımcı 6.7 16,117
2009 Fantastik Yapımcı 6.1 2,699

Bir Matador Metresi
2008 Biyografi Yapımcı 5.7 2,250

Özgürlüğün Rengi
2007 Biyografi Yapımcı 7.1 10,290

Babanı En Son Ne Zaman Gördün?
2007 Biyografi Çeşitli 6.9 3,592
2007 Animasyon Yapımcı 6.3 234

Dünyanın Merkezi
2007 Dram Yapımcı 6.1 193

Kusursuz
2007 Suç Yapımcı 6.8 19,723

Yaz yagmuru
2006 Dram Yapımcı 5.8 1,041

Ne Kadar Güzelsin
2006 Komedi Yapımcı 5.2 624

İzbe
2006 Korku Yapımcı 5.6 11,163

Ölüm Şarkısı
2006 Gizem Yapımcı 5.9 3,278
2006 Dram Yapımcı 7.4 2,677
2006 Macera Yapımcı 4.0 732

Hırsız Kral
2006 Macera Yapımcı 6.0 5,180
2006 Komedi Yapımcı    

Kırılgan
2005 Gerilim Yapımcı 6.2 13,043

3
2005 Macera Yapımcı 5.0 7,662
2005 Korku Yapımcı 3.9 1,540

Tanrıların Ziyafeti
2005 Yapımcı 6.4 705

Rahibe
2005 Korku Yapımcı 4.0 2,477

Lavanta Kokulu Kadınlar
2004 Dram Çeşitli 7.1 8,570
2004 Korku Yapımcı 3.1 1,778

İstiridye Avcısı
2004 Komedi Çeşitli 6.7 1,071

Kurt Adam Avı
2004 Dram Yapımcı 5.3 2,918
2003 Dram Yapımcı    
Film Altyazıları
Gold (7,101) Rings (3,764) Logan (3,003) Get Out (2,320) La La Land (2,051) Split (1,842) The Age of Shadows (1,812) Zashchitniki (1,660) The Great Wall (1,490) Office Christmas Party (1,402)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,773) The Blacklist (4,115) The Expanse (3,272) Better Call Saul (2,109) The Last Kingdom (2,043) Game of Thrones (1,631) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,615) Doctor Who (1,609) Supernatural (1,592) Vikings (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017