Giriş Kayıt
Stephen Hunter

Stephen Hunter


Oyuncu

Stephen Hunter, oyuncu. Killing Ground (2016), (2012) Hobbit: Beklenmedik Yolculuk (2012), (2013) Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları (2013), (2014) Hobbit: Beş Ordunun Savaşı (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.70 m
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Kısa Metraj Oyuncu    
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.6 21
2016 Korku Oyuncu 5.8 5,119
2015 Komedi Oyuncu 5.5 363

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Oyuncu 7.4 414,785
2014 Dram Oyuncu 7.0 113
2014 Suç Oyuncu 7.9 996

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Oyuncu 7.9 542,129

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Oyuncu 7.9 696,955
2004 Dram Oyuncu 8.5 667
1998 Dram Oyuncu 7.0 899

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,877
Dizi Altyazıları
Westworld (6,161) The Expanse (3,219) The 100 (2,866) La casa de papel (2,156) Colony (1,899) The Crossing (1,652) Luke Cage (1,526) Genius (1,383) 12 Monkeys (1,200) Vikings (1,155)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018