Giriş Kayıt
Brian Russman

Brian Russman


Kostümcü

Brian Russman, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.5 1,216,383

Kaçış Planı
2010 Suç Kostüm Bölümü 7.4 152,433

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Kostüm Bölümü 7.8 336,744

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Kostüm Bölümü 6.5 350,063

Ben ve Gölgelerim
2001 Biyografi Kostüm Bölümü    

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi Kostüm Bölümü
Çeşitli
4.6 15,587
Film Altyazıları
Gold (4,293) Get Out (2,544) Logan (2,091) Personal Shopper (1,394) La La Land (1,359) The Age of Shadows (1,354) Split (1,332) Rings (1,254) Zashchitniki (1,165) The Great Wall (1,057)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,446) The Blacklist (3,488) Into the Badlands (3,082) Fargo (2,748) The Last Kingdom (2,592) The Flash (2,570) Doctor Who (2,193) Game of Thrones (1,770) The Expanse (1,749) Vikings (1,728)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017