Giriş Kayıt
Brian Russman

Brian Russman


Kostümcü

Brian Russman, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.5 1,222,951

Kaçış Planı
2010 Suç Kostüm Bölümü 7.4 152,983

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Kostüm Bölümü 7.8 337,904

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Kostüm Bölümü 6.5 351,434

Ben ve Gölgelerim
2001 Biyografi Kostüm Bölümü    

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi Kostüm Bölümü
Çeşitli
4.6 15,587
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (6,928) Kidnap (2,922) Beauty and the Beast (2,549) Contratiempo (1,451) The Fate of the Furious (1,382) Redivider (1,095) Dangal (1,089) The Boss Baby (1,042) War Machine (1,040) The Great Wall (1,034)
Dizi Altyazıları
The Flash (9,821) Better Call Saul (7,336) Fargo (4,773) Lucifer (4,360) American Gods (3,956) Gotham (3,890) The 100 (3,583) Twin Peaks (3,295) 12 Monkeys (3,031) Supernatural (2,992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017