Giriş Kayıt
Brian Russman

Brian Russman


Kostümcü

Brian Russman, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.4 1,250,902

Kaçış Planı
2010 Suç Kostüm Bölümü 7.4 155,042

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Kostüm Bölümü 7.8 342,455

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Kostüm Bölümü 6.5 357,365

Ben ve Gölgelerim
2001 Biyografi Kostüm Bölümü    

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi Kostüm Bölümü
Çeşitli
4.6 15,587
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017