Giriş Kayıt
Brian Russman

Brian Russman


Kostümcü

Brian Russman, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.4 1,284,416

Kaçış Planı
2010 Suç Kostüm Bölümü 7.4 158,379

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Kostüm Bölümü 7.8 348,374

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Kostüm Bölümü 6.5 364,729

Ben ve Gölgelerim
2001 Biyografi Kostüm Bölümü    

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi Kostüm Bölümü
Çeşitli
4.6 16,232
Dizi Altyazıları
La casa de papel (22,186) Vikings (2,239) Black Mirror (2,027) Counterpart (1,946) Bron/Broen (1,702) Legends of Tomorrow (1,243) Supernatural (1,046) The Alienist (913) Altered Carbon (912) Blindspot (828)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018