Giriş Kayıt
Brian Russman

Brian Russman


Kostümcü

Brian Russman, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.5 1,200,047

Kaçış Planı
2010 Suç Kostüm Bölümü 7.4 151,039

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Kostüm Bölümü 7.8 334,051

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Kostüm Bölümü 6.5 346,696

Ben ve Gölgelerim
2001 Biyografi Kostüm Bölümü    

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi Kostüm Bölümü
Çeşitli
4.6 15,587
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,904) The Flash (8,834) Legion (8,725) Arrow (6,357) The 100 (4,203) Vikings (4,052) Black Sails (4,023) Taboo (4,010) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,945) Suits (3,551)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017