Giriş Kayıt
Hamish Skeggs

Hamish Skeggs


Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Hamish Skeggs, yapımcı, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Hamish 'Evil Claw' Skeggs
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölü Adamın Cömertliği
2006 Western Yönetmen Asistanı
Yapımcı
3.8 444
2006 Aksiyon Yapımcı 4.6 2,314
2004 Dram Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.6 359
2004 Komedi Yapımcı 5.2 241
2003 Macera Yapım Yöneticisi    

Babanı Sev
2002 Dram Yapımcı 6.3 541
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,648) Allied (12,937) Moana (8,279) Lion (6,178) Assassin's Creed (4,640) Arrival (4,420) Hacksaw Ridge (3,655) Nocturnal Animals (3,373) Shut In (2,460) Underworld: Blood Wars (2,419)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,533) Taboo (10,216) The Expanse (8,012) Legion (6,410) Arrow (6,181) The Big Bang Theory (6,120) Vikings (5,223) The Blacklist (3,572) Suits (3,497) Sherlock (3,358)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017