Giriş Kayıt
Hamish Skeggs

Hamish Skeggs


Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Hamish Skeggs, yapımcı, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Hamish 'Evil Claw' Skeggs
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölü Adamın Cömertliği
2006 Western Yönetmen Asistanı
Yapımcı
3.8 444
2006 Aksiyon Yapımcı 4.6 2,314
2004 Dram Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.6 359
2004 Komedi Yapımcı 5.2 241
2003 Macera Yapım Yöneticisi    

Babanı Sev
2002 Dram Yapımcı 6.3 541
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,205) Rogue One (4,936) Split (3,525) Assassin's Creed (2,564) Brimstone (2,186) Paterson (1,846) Hidden Figures (1,716) The Institute (1,556) The Great Wall (1,231) Passengers (1,105)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,917) Legion (7,055) Arrow (3,833) Legends of Tomorrow (2,187) Into the Badlands (2,093) The Blacklist (1,705) Vikings (1,638) Black Sails (1,585) The Expanse (1,494) 24: Legacy (1,493)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017