Giriş Kayıt
Hamish Skeggs

Hamish Skeggs


Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Hamish Skeggs, yapımcı, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Hamish 'Evil Claw' Skeggs
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölü Adamın Cömertliği
2006 Western Yönetmen Asistanı
Yapımcı
3.8 444
2006 Aksiyon Yapımcı 4.6 2,314
2004 Dram Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.6 359
2004 Komedi Yapımcı 5.2 241
2003 Macera Yapım Yöneticisi 6.3 303

Babanı Sev
2002 Dram Yapımcı 6.3 541
Dizi Altyazıları
Vikings (6,427) Shameless (3,997) Game of Thrones (3,142) Mr. Robot (2,984) Supernatural (2,756) The Big Bang Theory (2,227) Arrow (2,206) Outlander (1,967) Gotham (1,799) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,772)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017