Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Matthew Lessall

Matthew Lessall


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Matthew Lessall, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı. Cadılar Bayramı Katliamı (2007), Mean Creek (2004), Diriliş (2009), Köstebek (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.1 1,425
2016 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.3 554

Köstebek
2016 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.5 21,522
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.2 670
2016 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.2 443

Kronik
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 1,191
2015 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.4 22
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.6 208
2015 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.6 718
2015 Dram Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
6.3 150
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 125
2015 Suç Oyuncu Yönetmeni    
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2014 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.2 11,234
2013 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.1 9,287
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.8 663
2013 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 8.0 72

Geçmişin Anahtarı
2013 Fantastik Oyuncu Yönetmeni 6.2 4,202
2013 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 5.3 166

Ben Divine
2013 Belgesel 7.7 1,667

Yem
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.2 11,920
2012 Biyografi Oyuncu Yönetmeni    
2012 Komedi Casting 4.6 283
2012 Komedi Casting 6.9 1,652
2012 Müzik Oyuncu Yönetmeni 8.1 9
2012 Macera Oyuncu Yönetmeni    
2011 Komedi Casting 4.4 242
2011 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 6.9 324
2011 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.7 6,840
2010 Dram Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
7.8 47

Mavilikler Altında
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.3 650

Kıyamet Gecesi
2010 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.9 22,130

Dylan Dog: Gecenin Ölümsüzleri
2010 Komedi Casting 5.1 13,134
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
6.0 212

Çömez
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 3,692

Diriliş
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 31,621
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 3.5 472
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.8 9,137

Korkunç Hafta Sonu
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.2 4,715

Ölü Kız
2008 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.7 15,751
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.5 326

Cadılar Bayramı Katliamı
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 65,627
2007 Aksiyon Casting 5.5 4,785

Sınır Bölgesi
2007 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.6 8,141
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 11,849
2006 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 814

Yeni Yıl Işıkları
2006 Komedi Casting 4.9 16,917
2006 Komedi Casting 4.7 465
2006 Macera Oyuncu Yönetmeni    

Omen 666
2006 Korku Casting 5.5 49,715
2006 Macera Oyuncu Yönetmeni    
2005 Macera Oyuncu Yönetmeni    
2005 Bilim-Kurgu Oyuncu Yönetmeni    
2005 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 819
2005 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 6.0 645
2005 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 1,856
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2004 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.1 1,332
2004 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.7 731
2004 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
2004 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.3 26,822

25. Saat
2002 Suç Casting 7.7 152,589

İntikam Melekleri
2002 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.1 281
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017