Giriş Kayıt
Lenny Abrahamson

Lenny Abrahamson (51)


Yönetmen, Oyuncu

Lenny Abrahamson, 30 Kasım 1966 Dublin, İrlanda doğumlu yönetmen, oyuncu. Gizli Dünya (2015), Frank (2014), Chance (2016), Ne Yaptın Richard? (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Kasım 1966
Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
Diğer Bir İsmi: Lenny Abrahamson
Burcu: Yay
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen    
2016 Dram Yönetmen 7.7 7,285
2016 Oyuncu 6.5 1,656

Gizli Dünya
2015 49 Dram Yönetmen 8.2 277,539
2014 48 Komedi Yönetmen 7.0 66,657

Ne Yaptın Richard?
2012 46 Dram Yönetmen 6.3 4,050

Garaj
2007 41 Dram Yönetmen 7.1 2,363

Adam ve Paul
2004 38 Komedi Yönetmen 7.1 2,364
Dizi Altyazıları
Westworld (6,743) The 100 (3,179) The Expanse (2,615) La casa de papel (1,924) The Crossing (1,638) Colony (1,489) 12 Monkeys (1,197) Into the Badlands (1,030) Vikings (1,029) Genius (1,019)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018