Giriş Kayıt
Tae-ran Lee

Tae-ran Lee (42)


Oyuncu

Tae-ran Lee, 25 Mart 1975 Güney Kore doğumlu oyuncu. Eoggaeneomeoeui yeoni (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Mart 1975
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Koç
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 40 Aksiyon Oyuncu 5.5 648
2015 40 Komedi Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 7.1 10
2012 37 Oyuncu    
2010 Savaş Oyuncu 8.2 10
2008 Oyuncu    
2007 32 Komedi Oyuncu 5.9 79
2006 Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2004 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
2002 Oyuncu    
2001 Oyuncu    
2000 Oyuncu    
1999 Oyuncu    
1999 Oyuncu    
1998 23 Oyuncu    
1998 Oyuncu    
1997 22 Aksiyon Oyuncu 4.7 9
Film Altyazıları
Live by Night (12,734) Resident Evil: The Final Chapter (5,910) Why Him? (5,424) Rogue One (3,983) Patriots Day (3,117) Assassin's Creed (2,993) Hidden Figures (2,973) Paterson (2,180) Allied (2,174) Split (2,172)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,076) The 100 (3,712) Legion (3,185) Into the Badlands (2,860) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,271) Arrow (2,041) Vikings (1,852) The Expanse (1,776) Designated Survivor (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017