Giriş Kayıt
Michael Dunn

Michael Dunn


Oyuncu

Michael Dunn, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Oyuncu 8.9 1,632
2012 Dram Oyuncu    
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 68
2009 Aksiyon Oyuncu 7.7 368

Ölüm Meleği
2009 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,827
2008 Komedi Oyuncu 5.6 342
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 98,399
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,122) Den of Thieves (2,755) Maze Runner: The Death Cure (2,453) Hostiles (2,313) Winchester (2,272) 12 Strong (2,089) Submergence (1,719) Peter Rabbit (1,272) The Commuter (1,175) A martfüi rém (903)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,169) Supernatural (4,035) The Flash (3,403) The Terror (2,817) The Big Bang Theory (2,583) Legion (2,516) Gotham (2,254) The Expanse (2,044) The Crossing (1,922) Arrow (1,909)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018