Giriş Kayıt
Giacomo Strasser

Giacomo Strasser


Dublör, Oyuncu

Giacomo Strasser, dublör, oyuncu. 3096 Gün (2013), Kein Bund fürs Leben (2007), Fack ju Göhte 2 (2015), (2004) (T)Raumschiff Surprise - Periode 1 (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Dublör 6.1 6,852
2015 Komedi Dublör 7.3 1,316
2013 Dram Dublör 8.0 935

3096 Gün
2013 Suç Dublör 6.4 6,637
2009 Gizem Dublör 5.1 328

Direniş
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 122,889
2007 Komedi Dublör 6.8 134
2007 Komedi Dublör 4.9 1,139
2005 Dram Dublör 5.4 109
2004 Komedi Dublör 5.3 10,659
2004 Gerilim Dublör 4.0 184
2002 Dram Oyuncu    
2000 Komedi Dublör 4.9 2,991
1970 Suç Dublör 7.2 1,823
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017