Giriş Kayıt
Giacomo Strasser

Giacomo Strasser


Dublör, Oyuncu

Giacomo Strasser, dublör, oyuncu. 3096 Gün (2013), Kein Bund fürs Leben (2007), Fack ju Göhte 2 (2015), (2004) (T)Raumschiff Surprise - Periode 1 (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Dublör 6.1 7,795
2015 Komedi Dublör 7.3 1,316
2013 Dram Dublör 8.0 935

3096 Gün
2013 Suç Dublör 6.4 6,637
2009 Gizem Dublör 5.1 328

Direniş
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 124,098
2007 Komedi Dublör 6.8 134
2007 Komedi Dublör 4.9 1,139
2005 Dram Dublör 5.4 109
2004 Komedi Dublör 5.3 10,659
2004 Gerilim Dublör 4.0 184
2002 Dram Oyuncu    
2000 Komedi Dublör 4.9 2,991

Olay Yeri
1970 Suç Dublör 7.2 1,850
Film Altyazıları
The Foreigner (7,305) The Mountain Between Us (5,188) Flatliners (4,825) Stronger (3,433) Beyond Skyline (3,252) Dunkirk (3,215) American Made (2,167) Kingsman: The Golden Circle (1,949) It (1,669) Victoria & Abdul (1,428)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,200) Mr. Robot (6,450) Game of Thrones (3,401) Shameless (2,839) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,638) Peaky Blinders (2,179) The Big Bang Theory (1,914) Manhunt: Unabomber (1,902) Stranger Things (1,311) Lucifer (1,299)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017