Giriş Kayıt
Su-yeon Oh

Su-yeon Oh (49)


Senarist

Su-yeon Oh, 04 Ekim 1968 Korea doğumlu senarist. Love Rain (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Ekim 1968
Doğum Yeri: Korea
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Senarist 8.0 529
2010 Senarist    
2008 Senarist    
2005 Senarist    

Aşk Mektubu
2003 Dram Senarist 7.0 28
2002 Romantik Senarist 8.1 631
2001 Senarist    
2000 Dram Senarist    
1999 Senarist    
1995 Senarist    
1994 Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017