Giriş Kayıt
Max Kasch

Max Kasch (31)


Oyuncu

Joseph Maxwell Kasch, 06 Aralık 1985 Santa Monica, California, ABD doğumlu oyuncu. Sihirli mantar (2007), Gece Uçuşu (2005), Yakın Tehlike (2006), Chrystal (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joseph Maxwell Kasch
Doğum Tarihi: 06 Aralık 1985
Doğum Yeri: Santa Monica, California, ABD
Takma İsmi: Rooney
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2014 29 Dram Oyuncu 8.5 471,891
2009 24 Komedi Oyuncu    

Daima Güçlü
2008 23 Dram Oyuncu 7.3 8,981
2008 23 Aksiyon Oyuncu 5.3 196

Sihirli mantar
2007 22 Korku Oyuncu 4.8 13,962

Yakın Tehlike
2006 21 Dram Oyuncu 6.2 11,026

Hayatımın Maçı
2005 20 Dram Oyuncu 7.5 23,299

Gece Uçuşu
2005 20 Gerilim Oyuncu 6.5 97,149

Çılgın Garsonlar
2005 20 Komedi Oyuncu 6.8 78,360
2004 19 Suç Oyuncu 6.5 1,389

Kuyu
2003 18 Macera Oyuncu 7.1 61,197

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 41,228
- Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (2,496) Get Out (1,648) Personal Shopper (1,533) Logan (1,411) Silence (1,269) The Age of Shadows (962) Split (914) La La Land (877) Rings (840) The Fate of the Furious (773)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,887) The Flash (4,290) Into the Badlands (3,149) Gotham (2,199) The Blacklist (1,768) Fargo (1,677) The Last Kingdom (1,405) Vikings (1,381) Game of Thrones (1,380) Billions (1,186)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017